- Vi er med i tittelkampen

Brendan Rodgers sier Liverpool har vist nok denne sesongen til å være med i tittelkampen. Syv av de ni gjenstående bortekampene er mot lag på nedre halvdel av tabellen.

Seieren var Liverpools første på Britannia Stadium i Premier League. Dette var pottemakerne kun andre hjemmetap denne sesongen.

- Det var en strålende seier for oss. Noen sa før kampen at Liverpool ikke hadde vunnet her i Premier League, og vi alle vet hvorfor, uttalte Brendan Rodgers.

- Dette er et notorisk vanskelig sted å spille. Men jeg må gi spillerne kreditt. Det var en meget vanskelig kamp på papiret og på banen.

- Vi var under litt press fordi mange av lagene rundt oss vant i går. Vi visste at vi måtte prestere.

- Vi kom til kampen med 18 kamper igjen å spille. Ni hjemme og ni borte. Syv av disse ni kampene på bortebane er mot lag på nedre halvdel av tabellen. Det betyr ikke at disse kampene er enkle. Det er en vanskelig liga.

- Men vi har vist nok i løpet av sesongen at vi kommer til å være utfordrere. Det er det vi hele tiden har ønsket å være. Vi har aldri uttalt at vi skal vinen ligaen. Vi ønsket bare å være i diskusjonen.

- I dag var en enorm kamp for oss fordi de andre lagene rundt hadde fått et resultat. Vi vet hvilke områder vi kan forbedre oss på. Vi skal al analysere det og gjøre det bede, men vi viste i dag at vi kan score mål.

Liverpool slapp inn tre mål.
- Det var litt frustrerende. Jeg sa i pausen at det så ut til å være den perfekte bortekampen. Vi var solide, hadde kontroll, spilte fotball og så ut til å score mål.

- Men vi mistet konsentrasjonen. Vi jobbet ikke hardt nok i den perioden til klare oss frem til pause. Når du spiller mot gode spillere,. Kan de score mål., og det var det som skjedde.

- Jeg ønsket ikke å fokusere så mye på det i pause. Jeg sa til spillerne at vi vi kommer til å tape kamper dersom vi gjør slike feil. Men jeg synes vi har vist i min tid her at vi kan være en reell offensiv trussel og kan score mål. Jeg synes responsen i andre omgang var briljant.