- Vi viste karakterstyrke

Brendan Rodgers mener at hans lag viste karakterstyrke ved å komme tilbake og vinne 3-2 over Fulham, etter å ha blitt liggende under to ganger.

- Nok en gang viste laget flott karakterstyrke, og tok de tre poengene, uttalte han til pressen etter kampslutt.

Liverpool er nå fire poeng bak ligaleder Chelsea, når det gjenstår 12 kamper å spille.

- Jeg tror fortsatt at de andre lagene må kaste bort dette for at vi skal gå til topps. De har flere poeng enn oss. Vi går bare til hver eneste kamp i et forsøk på å forbedre alle sider av vårt spill, sa Rodgers om den saken.

- Spillerne gjør det utrolig bra for øyeblikket, og vi viser utvilsomt flotte tegn til forbedring.

- Vi har alt å tape. Vi forsøker å gjøre vårt beste. Det er ingen grenser for våre ambisjoner, og vi forsøker å bli best.

Liverpool-manageren var ikke fornøyd med forsvarsspillet i kveldens kamp. Kolo Toures tidlige selvmål kunne ha vært unngått, og Rodgers var heller ikke spesielt fornøyd med Fulhams andre mål. Heldigvis har laget folk som scorer i andre enden av banen.

- Vi vet vi har folk som kan score mål, og vi er et lag som kjemper til siste slutt. På lørdag ledet vi 4-0 over Arsenal etter 20 minutter, så vi vet vi kan score mål når som helst i kampene.

- I kveld fortsatte vi å la ballen gå, forsøkte å komme oss gjennom for å få vinnermålet, og til slutt klarte vi det.

Rodgers hyller Gerrard for at han var så kald på straffesparket.

- Han er veldig rolig, veldig kald. Han trener på straffespark, han jobber og han studerer alle målvaktene og hvilken retning de kaster seg i, så jeg vet han er forberedt når han tar straffespark.

- Vi visste at det var viktig å vinne denne kampen. Jeg har sagt til spillerne at det er disse kampene som avgjør om dere kvalifiserer dere til Champions League. Du møter et lag som kjemper for å unngå nedrykk.

- Vi kom fra en strålende kamp i helgen, og i kveld tok vi tre nye poeng på en annen måte. Det viser at laget har forbedret alle sider ved sitt spill.

- Det å se Steven rive av seg trøya og vise muskler var stort.

- Vi skal stå på videre. Jeg tror vi har vist nok ganger at vi er et godt lag. Vi jager de tre lagene foran oss, men de må avgi poeng for at noe mer kan skje. Vi vet vi skal møte Chelsea og Manchester City på hjemmebane, noe vi ser frem til, for vi har vært strålende på hjemmebane. Men vi må ta en kamp om gangen.

- Som trener synes jeg det er morsomt å se laget forbedre seg og utvikle seg.