Agent: - Det er komplikasjoner

The Mirror sin journalist på Merseyside siterer Yevhen Konoplyanka sin agent på at det har oppstått komplikasjoner for overgangen. En skal være Dnipros eier. Oppdatert.

David Maddock i The Mirror demper spekulasjonene om at en overgang for Yevhen Konoplyanka nå er nært forestående, etter at journalist James Northcroft nå har omtalt handelen som 50-50. Grunnen skal være at det har oppstått komplikasjoner.

 

- Noen av komplikasjonene er utrolige, siteres spillerens agent James Lippett. Samtidig skal han ha sagt at han håper å få i orden en stor overgang, og sier at den engelske klubben gjør alt den kan for å få avtalen i havn.

James Pearce i Liverpool Echo bruker de samme sitatene.

 

Dnipro sin eier er Ihor Kolomoyskyi - Ukraina sin nest-rikeste mann. Hans eneste ambisjon for klubben skal være at klubben skal være den beste i den ukrainske toppdivisjonen. Per dags dato før vårsesongen ligger de på fjerdeplass. Da rimer det dårlig å selge lagets beste spiller. Maddock skriver også at Konoplyanka er på opp i mot £100,000 i uka på sin nåværende avtale. Tidligere har det blitt rapportert at Liverpool har tilbudt spilleren en kontrakt verdt £60,000 i uka.