Allen eller Henderson fra start?

Brendan Rodgers har et dilemma om han skal velge Jordan Henderson eller Joe Allen i startoppstillingen mot Swansea.

Jordan Henderson startet på benken mot Arsenal etter sin håndleddsoperasjon kun 48 timer tidligere, men presser på for å komme med i startoppstillingen mot Swansea. Brendan Rodgers var imidlertid meget godt fornøyd med erstatter Joe Allen. Waliseren spilte sin første kamp fra start siden desember.

- Det er selvfølgelig noe jeg må vurdere, uttaler Rodgers til Liverpool Echo om valget mellom Allen og Henderson.

- I forrige uke hadde Jordan en ganske stor bandasje på armen etter operasjonen, og jeg ønsket å bruke Joe.

- Jeg synes Joe Allen var enestående. Han er en spiller som gjør sin jobb ubemerket, men gjør at laget kan beholde ballen. Jeg synes energien han viste i kampen var utmerket.

- Jordan har vært strålende når han har spilt, men jeg følte at det var en mulighet til å gi
Joe en mulighet til å spille Arsenal-kampen og vise sine kvaliteter ettersom Jordan var tilbake etter operasjon og hadde litt smerter.

- Jeg tenker på å vinne kampen på søndag, men jeg tenker også på én eller to kamper lengre frem i tide. Det er bra å ha mange spillere i toppform, og at vi spiller så bra. Det er et sultent lag.

- Vi dro til Emirates i forrige uke og dominerte. Tempoet i spillet vårt var eksepsjonelt. Det viser at spillerne er på et meget godt nivå. Uansett hvem som spiller, vet jeg at de virkelig kommer til å bidra.