Ayre møtte Montoyas representanter

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre reiste til Spania i november for å møte representanter for Martin Montoya, men sidebacken har det ikke travelt med å forlate Barcelona.

Liverpool Echo slår fast at den unge Barcelona-backen er et transfermål for Liverpool FC. Montoya har ikke klart å bli enig med Barcelona om en ny kontrakt, og avtalen hans med katalanerne utløper til sommeren.

Ian Ayre har altså allerede holdt innledende samtaler med spillerens representanter, men det er mulig at 22-åringen venter til sommeren før han flytter på seg.

Montoya har spilt 13 kamper for Barcelona denne sesongen, og spilte hele matchen da Barca slo Elche sist helg. På lang sikt står han imidlertid bak både Dani Alves, Jordi Alba og Adriano i forsvarskøen på Nou Camp.

- Jeg har det ikke travelt med å signere en ny avtale. Nå er jeg i den beste klubben i verden, og jeg lærer hver dag av Dani Alves. Jeg tror det blir forhandlinger, uten at jeg føler noe press, siteres Montoya av Echo.

Echo slår fast at Liverpool FC ønsker å hente inn en sideback i dette transfervinduet, ettersom Jose Enrique fortsatt er ute etter sin kneoperasjon, mens Aly Cissokho ikke har imponert Brendan Rodgers etter at han ble hentet på lån fra Valencia.

Liverpool har hatt den unge Dundee United-backen Andrew Robertson under oppsikt de siste ukene, men Echo skriver at det er lite sannsynlig at Anfield-klubben kommer til å legge inn et formelt bud på 19-åringen. Flere andre Premier League-klubber viser større interesse for Robertson, inkludert Everton.