Bare ni klubber lar barn være maskot gratis

Det viser seg at foreldre må punge ut med store summer om de vil at barna deres skal være maskot for en rekke Premier League-klubber. Liverpool er en av bare ni toppklubber som ikke tar betalt for dette.

Klubbene som ikke tar betalt for å la barn være maskot på kampene er: Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Southampton og Sunderland.

Noen klubber, som Tottenham, QPR og Newcastle, lar noen maskot-plasser være gratis, og gir disse til vinnere av ulike konkurranser og veldedighetsaksjoner.

Verst i klassen er West Ham, som krever hele £600 for sin dyreste maskot-pakke, ifølge en undersøkelse The Guardian har foretatt.

Elleve Premier League-klubber krever betaling for å la barn være maskot på kampene deres. De fleste av disse klubbene har vært innom The Championship i løpet av de ti siste årene. QPR og Swansea krever begge £450+moms for sine pakker, mens West Hams pakker varierer fra £350-600 avhengig av motstander.

I Tottenham varierer pakkene fra £250-400, Leicester tar £300-400, Crystal Palace £150-425, Stoke £330-390. Burnley, West Bromwich og Hull tar også betalt for maskot-pakker, mens Newcastles VIP-pakker til £3,000-£4,000 inkluderer maskotplasser.