Borini fikk 90 minutter

Fabio Borini spilte hele kampen da Sunderland tapte 2-1 for West Ham hjemme på Stadium of Light i kveld.

Tidligere Liverpool-spiller Andy Carroll ga gjestene fra London føringen med et hodestøt før kampen var ti minutter gammel, og geordien var også nest sist på ballen da West Ham økte til 2-0 fem minutter etter pause ved Mohamed Diame.

Innbytter Andy Johnson reduserte for vertene et kvarter senere, men flere mål blir det ikke, og dermed kjenner Sunderland virkelig pusten av nedrykksspøkelset i nakken.

West Ham er som kjent Liverpools neste motstander. Både forsvarsspilleren George McCartney og midtbanespilleren Kevin Nolan måtte byttes ut grunnet skader i kveldens kamp. McCartney skal ha fått en strekk i baksiden av låret, og er dermed høyst usikker til søndagens kamp. Nolans skade er antagelig ikke spesielt alvorlig. Forsvarsspiller Winston Reid måtte også ha behandling for en smell like før slutt.