Brendan stoler på fansen

Liverpool-manager Brendan Rodgers advarer Arsenal mot atmosfæren på Anfield.

– Vi går inn i kampen med selvtillit, og vi vet at vi får støtte fra fansen. Atmosfæren under forrige hjemmekamp, mot Everton, var utrolig, sier Rodgers, ifølge Liverpools offisielle nettsted.

Les også: Forventer seier mot Arsenal

Liverpool-sjefen spår at Arsenal får det tøft på lørdag. London-laget leder Premier League og er åtte poeng foran Liverpool, men Brendan Rodgers' menn kan kutte forspranget til fem poeng med seier i helgen.

– Supporterne våkner når storlagene kommer til byen. Sammen med spillerne, vil de gjøre det til en vanskelig kamp for Arsenal. Vi har vært strålende på hjemmebane. Både spillerne og supporterne har vært enestående i de fleste kampene, sier han.

Trives i storkamper

Anfield-klubben fulgte opp 4-0-seieren mot byrival Everton med 1-1 borte mot West Bromwich forrige helg. Brendan Rodgers poengterer at Liverpool ofte har vært best i de store kampene mot de beste lagene.

– Jo større kampen har vært, jo bedre har vi spilt. Slik har jeg følt det iblant, og jeg synes at vi viste det mot Tottenham, Everton og Manchester United. Vi satser på å vise frem selvtilliten vår og levere en prestasjon som sikrer oss seieren.

Les også: Arsenal gir trolig opp Suárez

Arsène Wenger og hans Arsenal-mannskap har imponert mange og motbevist kritikerne denne sesongene. De røde og hvite fra den britiske hovedstaden topper Premier League to poeng foran Manchester City, og de vant også det motsatte oppgjøret mellom lagene på Emirates i november.

– Vi var ikke på vårt beste da. De var det klart beste laget, så man må gi Arsenal ros for måten de spilte på. Siden den kampen har vi stort sett vært veldig gode. Vi har servert noen fantastiske forestillinger, men også noen som ikke har vært fullt så gode, analyserer Rodgers.

Fornøyd med stabiliteten

Nordiren er fornøyd med stabiliteten Liverpool har vist denne sesongen, selv om forrige helgs poengtap mot West Bromwich var en strek i regningen.

– Det var et resultat som det var tøft å takle. Vi hadde kontroll på kampen. Den store forandringen fra da jeg kom til klubben, er at vi nå forventer å vinne. Selv om vi forventet det da også – på grunn av klubbens størrelse – var vi ikke stabile nok til å vinne ofte. Nå går vi hver kamp i møte med sikte på å vinne.

Les også: Rodgers vil forsterke til sommeren

Rodgers understreker at det spesielt gjelder på Anfield. Bare Southampton har maktet å hanke inn tre poeng fra Liverpools lekegrind denne sesongen, og Liverpool-bossen forventer at sørkystklubben står alene om bragden også etter lørdagens kamp.

– Folk forventet kanskje ikke at vi skulle være der vi er på dette tidspunktet av sesongen, men vi har vist stabilitet det siste året. Dette laget er i utvikling, avslutter han.