Critchley misfornøyd med førsteomgangen

U18-manager Neil Critchley var svært misfornøyd med førsteomgangen, men syntes andreomgangen var grei, da Liverpool U18 spilte 2-2 mot Derby County tidligere i dag.

- Vi var svake i første omgang. Vi viste ikke nok energi i vårt spill. Med og uten ball var vi nest best. Vi var heldige som bare lå under 1-0 ved pause, og måtte rette på en del ting i pausen.

- Vi startet mye bedre i andre omgang, og utlignet. Vi trodde vi skulle få overtaket da, men så kom utvisningen. Med ti mann syntes jeg vi klarte oss rimelig bra, og vi beholdt de offensive spillerne våre på banen. Vi er fornøyd med 2-2 når man tar betraktning at vi spilte med ti mann så lenge, men de første 45 minuttene var skuffende.

- Forsvaret fikk ikke mye hjelp i første omgang, for vi ga bort ballen hele tiden. Pasningsspillet vårt var for tregt, og vi var alt for åpne. Vi måtte få midtbanespillerne og flankespillerne vår tettere opp i deres spillere. De løp gjennom midtbanen vår, og fikk angripe vår bakre firer alt for lett. Tom Brewitt og Dave Roberts måtte forsvare seg en mot en ganske ofte, og de klarte det rimelig bra mesteparten av kampen, men det hadde vært bedre for oss om vi hadde ballen mer og ikke trengte å forsvare oss så mye.

Om utvisningen til 16 år gamle Lewis Travis hadde Critchley også noen velgvalgte ord.

- Det var ingen god takling. Han må være forsiktig med å hoppe inn i taklinger på den måten. Han kunne ha skadet seg selv også. Vi ønsker at han skal takle, men vi ønsker at han skal takle skikkelig. Jeg har ikke sett situasjonen om igjen ennå, men det så ikke bra ut. Etter det måtte vi forsvare oss med ti mann, og vi slapp inn et veldig billig andremål. Men på det tidspunkt så vi ganske farlige ut også, noe guttene skal ha honnør for.

- Vi var faktisk nede i ni mann en periode, da Ryan Kent fikk behandling bak mål. Han la ned en stor arbeidsinnsats, Razza. Han jobbet sokkene av seg, etter å ha hatt en lite gunstig preseason med skader. Han fikk 90 minutter, og jobbet utrettelig i andre omgang. Han vil ha vokst på denne kampen. Vi ropte på ham for å få han utpå igjen, men han sa han hadde krampe. Han var litt sliten mot slutten, men skal ha skryt for innsatsen.

Ovie Ejaria måtte ut med skade midtveis i annen omgang.

- Vi er litt usikre på om det bare var krampe eller om han har fått en strekkskade i baksiden av leggen. Ovie var fantastisk under preseason. Han passer inn i måten vi ønsker å spille på, og han kan gi oss fantastiske øyeblikk. Jeg var fornøyd med hvordan han spilte i dag.