Ejaria og Nicholas hentet til U18

Ovie Ejaria og Callum Nicholas fra henholdsvis Arsenal og Manchester United er nye tilvekster til Liverpool U18 foran 2014/15-sesongen.

Ovie Ejaria spilte for Liverpool U18 mot Derby forrige helg. Han ble regnet som overflødig i Arsenal etter ni år i London-klubben og kom til Liverpool våren 2014. Den begavede midtbanespilleren er født i England, men ønsker å representere Nigeria hvor foreldrene kommer fra. Han ble imidlertid ikke tatt ut til U17-VM som Nigeria vant, men håper en dag å spille for sitt land. Den venstrebente spilleren figurerte for Liverpool som prøvespiller da et U17-lag gikk til finalen i Aegon Futures Cup i Nederland i april, og imponerte trolig nok til å få permanent kontrakt. Også Manchester United skal ha vært interessert i Ejaria.
 

Callum Nicholas har figurert i begge Liverpools kamper i U18 Premier League denne sesongen, og tegnet seg på scoringslista mot Stoke. Nicholas kom til Liverpool fra Manchester Uniteds akademi våren 2014. Han er en talentfull midtbanespiller med øye for scoringer, og har skrevet under på en toårig lærlingkontrakt med Anfield-klubben.