Er Agger ferdig i Liverpool?

Danske Ekstra Bladet spekulerer i at Daniel Aggers Liverpool-karriere kan være over til sommeren.

Den danske tabloidavisen mener at Agger ikke lenger har Brendan Rodgers sin fulle tillit.

«Managerens tillit til Daniel Agger er i realiteten forsvunnet, selv om han fortsatt har status som visekaptein» slår Ekstra Bladet fast.

Avisen mener at Agger er blitt henvist til innbytterbenken fordi Liverpool brukte £17M på Mamadou Sakho på transfervinduets siste dag i fjor høst.

«Sakho er tilsynelatende managerens førstevalg, og har sendt den danske landslagskapteinen ut i kulden», konkluderer den danske avisen.

Ekstra Bladet benytter sitater fra Tony Barrett i The Times for å underbygge påstanden. Barrett tror at Agger er ferdig i Liverpool etter denne sesongen, selv om midtstopperen fortsatt har to år igjen av sin nåværende kontrakt med klubben.

- Det vil overraske meg om Daniel Agger er i Liverpool når transfervinduet stenger i august. Han er visekaptein i Liverpool og kaptein for Danmark. Han er god nok til å spille for Liverpool, og for god til å sitte på benken. Men hans problem er at manageren vil ha fysisk sterke stoppere som skal dominere luftrommet, forklarer Barrett.

Ekstra Bladet slår fast at Sakho er litt bedre enn Agger både når det gjelder fysisk styrke og i hodedueller. Avisen mener imidlertid at franskmannen ikke har danskens overblikk og ro med ballen. Et annet poeng er at Sakho er klubbens dyreste forsvarsspiller gjennom tidene.

- Når du kjøper en spiller til £17M er det fordi han skal spille, slår Barrett fast.

Tror du Daniel Agger er ferdig i Liverpool, og forlater klubben til sommeren? Diskuter saken på Kop Forum.

Du kan også avgi din stemme angående dette spørsmålet i vår Kop Vote på forsiden av Liverpool.no.