Evans har tro på Balotelli

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans spår at Mario Balotelli vil bli en suksess i Liverpool. Evans tror at Brendan Rodgers er i stand til å få italieneren til å fokusere på fotballen.

- Mario Balotelli gjorde sin del av jobben mot Tottenham, og vil aldri misbruke tre slike sjanser igjen. Han vil bli en verdifull spiller for oss, selv om alle snakker om fortiden hans. Vi må bare la gutten få komme seg videre, sier Evans til Liverpool Echo.

- Brendan Rodgers lykkes med Luis Suarez, og Steven Gerrard er en annen kar som er flink til å snakke med spillere. Men hovedpersonen er Mario selv. Han må sørge for å holde sin sti ren.

- Han vil ha alles øyne rettet mot seg hele tiden, men kanskje er det på tide å gi ham litt albuerom. Han har et enormt talent, og kan bli verdifull for klubben. Han er fortsatt en ung kar, og mange av oss har gjort dumme ting når vi var unge.

- Men han er en erfaren spiller nå, og på et eller annet tidspunkt må han begynne å konsentrere seg om fotballen. Vi må gi ham en sjanse.

- Jeg er fornøyd med Liverpools sesongstart. Det var veldig viktig å vinne over Tottenham på søndag. Laget spilte ganske bra i 40 minutter mot Manchester City, men så ga de bort et mål, og så snart du blir liggende under der, vet du at de har kvaliteter til å straffe deg.

- Derfor var jeg ekstra godt fornøyd med søndagens seier. Det ble fortsatt gjort noen feil i backrekka, men jeg elsket angrepsspillet vårt, og likte måten de to sidebackene spilte på.

- Du klarer aldri å erstatte Luis Suarez, på grunn av hans egenskaper. Han var i en klasse for seg, og jeg ønsker ham lykke til videre, men Brendan har hentet inn spillere for å gjøre ting på en annen måte. Og etter det jeg har sett så langt, er jeg fornøyd med de nye spillertilvekstene.

- Jeg har ikke sett mye av Lazar Markovic, men folk i Portugal forteller meg at han er et stort talent. Og nå som vi er tilbake i Champions League, trenger vi en tropp som kan bære oss gjennom hele sesongen.

- Vi fikk en god trekning i Champions League, både for klubb og fans. Jeg føler vi har en god sjanse til å ta oss videre fra gruppen gjennom kampene mot Basel og Ludogorets. Jeg aner ikke hva som vil bli utfallet av kampene mot Real Madrid, men det vil være store kamper.