Forventer seier mot Arsenal

– Vi forventer å vinne hver eneste kamp, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Arsenal leder Premier League foran møtet med Liverpool på Anfield lørdag, men det stagger ikke Brendan Rodgers' tro på tre poeng.

– Vi respekterer alle motstanderne våre, og det gjelder spesielt serielederne. Men vi forventer å vinne hver kamp vi spiller, sier Rodgers, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: Rodgers vil forsterke til sommeren

Med seier på lørdag, vil det kun skille fem poeng mellom Arsenal og Liverpool i toppen av tabellen. Rodgers vil bruke kampen som en vitamininnsprøytning for resten av vårsesongen.

– Vi går inn til kampen med mye selvtillit, og vi er klare over størrelsen på oppgjøret. Det kan gi oss en ekstra dytt foran resten av kampene, sier Liverpool-manageren.

Les også: Bekrefter at stopperduo er ute

Selv om han understreker viktigheten av Arsenal-kampen, forteller Rodgers at han ikke vil gjøre noe annerledes før oppgjøret med serielederne.

– Alle lagene ser på lagene rundt seg og tar sikte på å stjele poeng fra dem. Vi vet at en seier vil løfte oss opp på 50 poeng, fem bak Arsenal, så det er en stor kamp. Men vi kommer til å gjøre som vi alltid gjør: Konsentrere oss om vår egen prestasjon, avslutter Rodgers.