Frykter Liverpools kontringer

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier det er en ære å møte Liverpool på Anfield, men frykter kontringene til Brendan Rodgers’ mannskap.

Carlo Ancelotti sier det er en stor ære å komme til Liverpool som den eneste andre personen etter Bob Paisley til å ha vunnet den gjeveste e-cupen tre ganger.

- Han var en fantastisk manager. Det er en ære å sitte her på stadionet. Stemningen på banen er alltid litt spesiell, og e-cuphistorien er eksepsjonell, sa Carlo Ancelotti på sin pressekonferanse på Anfield.

- I morgen vil vi få se alt som kan bli sagt om en god kamp: To gode lag som spiller meget god fotball, og en spektakulær og meget dynamisk kamp som vi skal forsøke å vinne.

- Filosofien i spillet vårt kommer ikke til å forandre seg, og spesielt ikke mot et konkurransedyktig lag som er meget gode hjemme. Planen er å kontrollere kampen med vår kvalitet.

- Liverpool er et lag med stor dynamikk, og de er meget gode på overganger fra forsvar til angrep. Det er det jeg er mest bekymret for.

Cristian Ronaldo er en spiller Liverpool må se opp for.
- Han er i flott form. Det er umulig å gjøre det bedre enn han gjør. Han er meget fokusert på de store kampene og han må holde det gående slik han gjør.

Real Madrid har flere spillere på skadelisten.
- Ramos trener for å bli tilgjengelig for El Clasico. Bale pådro seg en skade da ha n skjøt på fredag. Vi får se hvordan det går, men han blir ikke tilgjengelig til denne kampen eller på lørdag. Coentrao er ikke tilgjengelig. Vi har mulighet til å benytte spillere i ulike posisjoner og det hjelper når du skal erstatte viktige spillere. Isco og James spilte meget godt i valencia.

 Mario Balotelli har ikke fått en god start på Liverpool-karrieren.
- Jeg kjenner ham meget godt. Han er en kvalitetsspiller. Vi må være på vakt for ham. Han er ung, og han er ute etter å gjøre det bra for laget. Når en spiller kommer til et nytt miljø, må du være tålmodig med ham. Han besitter kvalitet til å konkurrere på toppnivå.