Gerrard inn igjen på laget

Steven Gerrard kommer inn igjen på laget mot Leicester på torsdag. Brendan Rodgers stresser ikke med at kapteinen kan signere for en utenlandsk klubb allerede om et døgn.

Etter denne sesongen går avtalen til kaptein Steven Gerrard ut, og han har så langt ikke forlenget sin avtale med klubben. Nå åpner overgangsvinduet, og med under seks måneder igjen av sin avtale kan han forhandle med klubber utenlands. Brendan Rodgers lar seg ikke stresse av det.

 

- Jeg har et godt forhold og god kommunikasjon med Steven, så vi forstår hvor vi står. Han vil være tilbake på laget mot Leicester. Han er en utrolig spiller, og en fantastisk tjener for denne klubben. I min tid her har han vært glimrende for meg, sier Rodgers til The Mirror.

 

- Jeg må bare håndtere kampene hans. Da jeg kom hit for to og et halvt år siden snakket alle om han kunne spille min type fotball, og om han kunne løpe lenger. Han kunne ha vært årets spiller forrige sesong. Han forstår situasjonen min med å velge det beste laget, og holde det så frisk som vi kan.

 

- Han sto over her om dagen, men han vil spille i morgen.

 

The Mirror tror at Kolo Touré vil komme inn igjen på laget for suspenderte Martin Skrtel, og at Lazar Markovic vil være inne igjen etter å ha blitt hvilt.