Glad for å være tilbake

Simon Mignolet føler seg relativt skarp etter tre ukers ferie. Ser frem til møtet med Manchester City. Positivt med konkurranse fra Pepe Reina.

Simon Mignolet sluttet seg til Liverpools tropp i Chicago i helgen etter VM-oppdrag for Belgia. Sisteskansen fikk ikke spilletid i mesterskapet.

- Jeg har bare vært borte i tre uker etter VM, så jeg har ikke mistet mye. Jeg er skarp. Jeg må finne tilbake til ballfølelsen og slikt, men jeg er sikker på at det ikke vil ta så lang tid, uttaler Simon Mignolet til lfctour.com.

- Alle unge spillere ønsker å spille i et VM. Det var en flott opplevelse. Du lærer mye, og det kan bare gjøre deg til en bedre spiller i fremtiden Jeg ser frem til andre mesterskap i årene som kommer.

- Jeg er glad for å være her og se kjente fjes igjen. Jeg jobber hardt med å få fitnessnivået tilbake før starten av sesongen. Jeg tilbrakte ferien med min familie og kjæreste i Belgia. Jeg var glad for å se dem etter et langt VM. Nå er det tilbake på jobb.

Liverpool trente i natt norsk tid på Princeton University i New York. I morgen venter kamp mot Manchester City i International Champions Cup.

- Det viktigste i pre-season er få fitnessen tilbake. Det vil være hovedsaken mot Manchester City, men det er en stor kamp å se frem til, og kampen vil bli fulgt over hele verden. Alle ønsker å gjøre det bra.

Pepe Reina er tilbake fra låneopphold i Napoli.
- Konkurranse er bare bra. Det gjør deg til en bedre spiller. Jeg er glad for at alle er her. Vi skal jobbe hardt i trening og presse hverandre opp på et bedre nivå, sier Mignolet til skysports.com.