Har ikke hørt noe om ny kontrakt

Brendan Rodgers har under 18 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool, men har ikke hørt noe fra Fenway Sports Group om en ny avtale.

Liverpool-manageren signerte en treårskontrakt med opsjon på et fjerde år da han kom fra Swansea i 2012, men ifølge The Guardian er det FSG som har opsjonen. Avisen skriver at det forventes at FSG vil tilby Rodgers en forlengelse av kontrakten til sommeren. Men så langt har det ikke vært noen form for forhandlinger mellom partene.

- Det har ikke skjedd noe når det gjelder min kontrakt. Jeg har ett år igjen etter denne sesongen. Jeg har hele tiden sagt at jeg er veldig lykkelig her. Vi er bare såvidt over halvveis i min kontrakt, så det er ikke noe jeg tenker på. Dersom jeg aldri blir tilbudt en ny kontrakt, vil jeg gi alt helt frem til siste dag av den nåværende kontrakten. I mellomtiden, helt til noen sier noe annet eller ønsker å belønne staben og meg for vår jobb, vil vi fortsette å jobbe som normalt og se hvor det tar oss, sier Rodgers til The Guardian.

Liverpool-manageren forventer ikke samtaler om en ny kontrakt med det første, og bekrefter at han ikke kan utløse opsjonen på ett år til.

- Opsjonen på et fjerde år er det klubben som har, men det er et tidspunkt neste år hvor klubben må la meg få vite om de vil beholde meg eller ikke.

Ifølge Liverpool Echo er dette tidspunktet i februar neste år.

- Jeg har jevnlig kontakt med eierne, og dette er aldri nevnt. Jeg snakker heller om spillere. Min ambisjon er mer for klubben, så jeg ønsker at spillere skal få nye kontrakter, slik at vi kan beholde våre beste spillere og få nye spillere inn. Klubben vet at jeg trives her, og forhåpentligvis får jeg bli her dersom vi kan ha fremgang og alle er fornøyde. Dersom eierne ikke er fornøyde og ønsker å gå i en annen retning ved slutten av min kontrakt, så vil jeg ha gjort mitt beste.