Ibe imponerer i Derby

Derby-manager Steve McClaren er meget fornøyd med innlånte Jordon Ibe, som han mener er med på å heve kvaliteten på Derby-troppen.

- Jeg sitter helt på kanten av stolsetet mitt når han får ballen, sier McClaren til Derby Telegraph.

18-åringen fikk sin første start for The Rams i oppgjøret mot Reading i ligacupen denne uken, og den utlånte Liverpool-spilleren imponerte alle.

- Han er på en måte en god, gammeldags vingtype. Vi ønsket å hente spillere hit som fikk publikum til å sitte ytterst på setekanten når de får ballen. Det er eksakt hva Jordon har gjort. Han har hevet oss når han har spilt, slår McClaren fast.

- Vi må si tusen takk til Liverpool og Brendan Rodgers, for klubbene sto formelig i kø for å låne ham, men det var vi som fikk tilslaget.

- Vi ønsker å utvikle Jordon og hjelpe ham til å hjelpe oss, og det er hva han gjør for øyeblikket. Han har funnet seg godt til rette. Mot Reading skapte han problemer for Chris Gunter, og Gunter er en veldig god sideback.

Også lagkamerat Craig Bryson har blitt imponert over Ibe.

- Jordon har et stort potensial, og jeg tror han har en stor fremtid innen fotballen, og i Derby i den tiden han skal være med oss. Han har tilpasset seg veldig bra, uttaler Bryson.