Lårskade for Jones

Liverpool-manageren brukte Brad Jones fra start for fjerde kamp på rad i ettermiddag, men australieren måtte tas av banen tidlig i oppgjøret. Sjefen sier det dreier seg om en lårskade.

Det bekreftet manageren i minuttene etter kampslutt, ifølge klubbens nettsider. Jones, som kom inn i laget mot Manchester United, har dermed startet fire strake for Anfield-klubben, men måtte se Simon Mignolet ta over plassen etter bare et kvarter på Turf Moor.

• Kampreferat: Burnley – Liverpool

– Vi er nødt til å undersøke det nærmere for å se omfanget av skaden. Dersom han ikke rekker kampen på mandag, har vi unge Danny Ward, og han vil da komme inn på benken, forteller Brendan Rodgers.

Nordiren mener Mignolet har respondert bra på vrakingen, og i dag fikk han muligheten til å vise seg frem. Burnley kom riktignok ikke til en eneste avslutning på mål, men sisteskansen fra Belgia markerte seg tidlig med å bokse vekk noen dødballer.

Fornøyd med innbytteren

– Jeg syntes han gjorde det bra. Han gikk ut og tok noen innlegg veldig bra; han holdt ballen fast en gang og bokset en annen. Han hadde ikke altfor mye å gjøre, og utsparkene hans var gode, sier Rodgers.

– Han har jobbet hardt siden han ble satt ut av laget, og nå kom han inn og holdt nullen, og det var viktig for oss.