Misfornøyd med lite spilletid for Moses

Telegraph hevder at Chelsea-ledelsen er svært misfornøyd med at Victor Moses får så lite spilletid av Brendan Rodgers i Liverpool.

London-avisen hevder at Chelsea kommer til å be Liverpool se seg om etter spillere i andre klubber enn deres klubb i fremtiden.

Moses valgte å gå på lån til Liverpool i sommer, men hadde også muligheten til låneopphold hos Everton, Southampton, West Bromwich og Norwich.

Slik situasjonen er nå ser det ut til at Moses må tilbringe andre halvdel av sesongen på innbytterbenken i Liverpool. Vingen har startet bare åtte kamper for de røde, og har stort sett måtte nøye seg med sene innhopp fra benken.

Chelsea skal likevel ikke vurdere å hente Moses tilbake fra Liverpool midtveis i sesongen. Liverpool ønsker ikke å miste noen spillere på dette stadiet av sesongen heller.

Telegraph hevder at Liverpool er interesserte i å hente Chelseas venstreback Ryan Bertrand på lån eller permanent overgang denne måneden, men påstår at Chelsea nå vil motsette seg en slik overgang, med henvisning til at Moses har slitt med å få spilletid. Telegraph påstår at Fulham også er interesserte i å kjøpe Bertrand.