Nest yngste målscorer gjennom tidene

Jordan Rossiter ble Liverpools nest yngste målscorer gjennom tidene, kun bak Michael Owen, da han scoret i debuten mot Middlesbrough tirsdag kveld.

Debutant Jordan Rossiter ga Liverpool en tidlig ledelse mot Middlesbrough, etter forferdelig forsvarsspill av gjestene. 17-åringen ble dermed tidenes nest yngste målscorer for Liverpool, etter Michael Owen, i en alder av 17 år og 183 dager. Rossiter ble samtidig den åttende yngste spilleren til å spille for Liverpools førstelag, og den nest yngste til å spille i ligacupen.

- For å være ærlig så hadde jeg ikke engang drømt om det å score i løpet av de første tjue minuttene av kampen i min første start for klubben. Dette var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Rossiter til Sky Sports.

- Jeg fikk vite at jeg skulle starte på trening i går. Jeg ble litt sjokkert, men gledet meg til å komme ut på banen. Jeg kan ikke huske hva jeg gjorde etter at jeg scoret. Jeg gikk fullstendig av hengslene.

- Jeg er fortsatt ung. Jeg er nå ute etter å bygge videre på denne prestasjonen, og forhåpentligvis får jeg flere sjanser i fremtiden.