Ønsker flere mål fra Coutinho og Sterling

Brendan Rodgers håper å få flere scoringer av Philippe Coutinho og Raheem Sterling fremover, for å forbedre Liverpools muligheter til en Champions League-plass.

Liverpool har scoret nest flest mål i Premier League denne sesongen. Luis Suarez og Daniel Sturridge står for 32 av lagets 51 mål i ligaen. Suarez med hele 22 mål alene. Philippe Coutinho og Raheem Sterling har derimot nettet kun fem ligamål til sammen.

- Ansvaret har alltid ligget på laget, men vi ønsker hele tiden flere mål. Når du spiller i de angrepsposisjonene, er det jobben din å skape og score mål, uttaler Brendan Rodgers om Coutinho og Sterling til The Guardian.

- Spillere med deres kvaliteter vil se at de ønsker å score flere mål, og selvsagt vil jeg kreve flere mål fra dem. Vi har også toppscorerne i forrige kalenderår, slik at jeg synes vi har nok av scoringstrusler.

- Men dersom Raheem skal utvikle og forbedre seg, må han skape og score mer.

- Jeg tror Coutinho også vil få flere. Jeg ser på ham som en Modric-type. Modric scoret 13 ligamål på fire år i ligaen i Tottenham, men hans innflytelse var enorm. Coutinho er av den typen. Han vil naturligvis få flere mål, men han er en herlig spiller for oss. Han er en nøkkel som kan åpne opp mye i en kamp.

- Det er ingen tvil om at de ønsker å forbedre seg, men jeg ønsker ikke å legge press på dem. De vet hva som er jobben sin. Hvis man setter for mye press på en kreativ spiller, kan det legge en demper på dem og påvirke deres totale prestasjoner.