Opprørt over dommeren

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær var opprørt over at hans lag kun fikk forsvare seg med ni spillere på banen ved corneren som førte til Liverpools tredje scoring.

Liverpool tok ledelsen mot Cardiff for første gang da Martin Skrtel headet inn Philippe Coutinhos corner i det 54. minutt mens Cardiff-duoen Kevin Theophile-Catherine og Jordon Mutch var på sidelinjen for behandling.

- Vi spiller en veldig god førsteomgang, men nå er det på tide å se på den regelen som gjør at to av mine spillere må stå på sidelinjen og se på at Liverpool scorer på en corner, sa Solskjær etter kampslutt.

- Kampen lever til det gjenstår 15-20 minutter, men når dommeren (Neil Swarbrick) tolker reglene slik at to av mine spillere ikke får være på banen når Liverpool scorer på den corneren som gir 3-2-ledelse, så blir det avgjørende.

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om han tror Liverpool kan vinne Premier League.