Origi danket Ilori ut av den franske ligacupen

Både Tiago Ilori og Divock Origi var på banen da Lille slo Bordeaux ut av den franske ligacupen i går kveld. Kampen ble avgjort på en straffespark-konkurranse som Lille vant 6-5. Origi bommet på sitt forsøk.

Divock Origi begynte kampen på benken, men ble byttet inn i det 82.minutt i en kamp som altså gikk til ekstraomganger og straffespark-konkurranse. Tiago Ilori startet for Bordeaux, men ble byttet ut fem minutter ut i første ekstraomgang.

Bordeaux tok ledelsen etter 15 minutters spill ved Mariano, men vertene utlignet ved Michael Frey etter en halvtimes spill. Flere mål ble det altså ikke, verken i ordinær tid eller i ekstraomgangene, og dermed måtte det straffespark til for å avgjøre hvem som skulle gå videre.

Lagene tok hele 9 straffespark hver før det hele ble avgjort. Divock Origi bommet på Lilles sjette straffespark, men det samme gjorde Pallois for Bordeaux.