Reina signerer for Bayern i dag

Pepe Reina er ventet å skrive under en treårskontrakt med Bayern München i dag.

Den spanske keeperen bestod den obligatoriske legetesten hos Bayern i går kveld.

- Jeg er veldig glad. Dette er et stort øyeblikk i livet mitt, og for min familie er dette et stort steg fremover. Jeg er henrykt over å komme til en av de største klubbene i verden, og jeg ser frem til å komme i gang så fort som mulig og begynne å arbeide, uttalte 31-åringen til Bayerns offisielle nettside etterpå.

- Jeg er kommet hit fordi jeg ønsker å vinne så mange titler som mulig i løpet av de kommene årene. Det er hva jeg ønsker. Jeg er en vinner, og vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget til suksess.

- Vi ble enige om hva som var det beste for begge parter, og det var enkelt. Alt gikk veldig fort. Og alt er ordnet. Nå gjenstår bare å signere kontrakten. Jeg ser frem til å bli kjent med mine nye lagkamerater og manageren, og begynne å jobbe.

- Jeg håper å vinne her. Jeg skal jobbe så hardt som jeg kan, og legge så mye press på Manuel som mulig. Jeg skal hjelpe laget når de behøver meg, avslutter Reina.

- Pep ønsket en keeper som ligner Manuer Neuer, som er i stand til å være med i oppbygningen av spillet. Man kan ikke ta for gitt at man finner en mann med hans erfaring og kvaliteter som er villig til å være andrekeeper, kommenterer Bayern-formann Karl-Heinz Rummenigge.