Rodgers om City-kampen

Brendan Rodgers uttaler at Liverpool offensive spillestil vil være grunnlaget også mot Manchester City. Men når motstanderen har ballen, må laget opptre kompakt og solid.

I andre ligakamp for sesongen venter regjerende ligamester Manchester City på Etihad Stadium. Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med knepent 1-2-tap, mens det sesongen før ble 2-2.

- Offensivt spill er karakteristisk for begge lag, men det blir normalt jevne kamper, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.com.

- I begge lag finnes det mye oppfinnsomhet og kreativitet. Begge lag vil være kreative og ønske å score mål.

- Vi vet at vi må være kompakte og solide når vi ikke har ballen. Vi må være aggressive og gode i presset. Det er slikt spillet vårt er bygget opp.

- Vi vet at vi har frihet, bevegelse og fart til at vi kan skape problemer for motstanderen. Vi vet at det ennå er tidlig, men det vil helt sikkert bli en god kamp. Det har vært en flott start på ligasesongen.

- Det var noen fremragende kamper forrige helg. Vi er selvsagt glade for å ha startet med seier. Jeg er meget, meget fornøyd og meget glad for at vi vant kampen.

- Selvsagt vil vi prestere bedre og få mer flyt i spillet etter hvert som sesongen skrider frem. Dere må skjønne at mange spillere kom tilbake sent.

- Uansett når i sesongen denne kampen kommer, vil den være meget viktig, og så tidlig vil den være enda mer betydningsfull for oss.

- Det er en meget viktig kamp for oss. Vi hadde et par gode kamper mot Manchester City forrige sesong, og de endte opp som mestere. Men jeg tror ikke denne kampen vil definere alt. Sesongen går over 38 kamper.

- Vi gjorde det forholdsvis bra i de store kampene forrige sesong, men sesongen går over 38 kamper. Det er slik det fungerer.

- Vi har dratt dit og prestert bra de seneste to sesongene. Planen er den samme foran denne kampen – å prestere. Det er tidlig i sesongen. Vi startet med en flott seier. Nå skal vi dra dit og prestere, og forhåpentligvis får vi det resultatet vi er ute etter.