Ros til angrepsrekka

Brendan Rodgers er godt fornøyd med sine angripere for tiden, noe han ga klart uttrykk for under dagens pressekonferanse på Melwood.

Raheem Sterling gjorde Liverpools vinnermål mot Burnley, etter herlig forarbeid av Philippe Coutinho. Rodgers var godt fornøyd med duoen, men hadde også gode ord å si om Adam Lallana og Rickie Lambert.

- Adam Lallana og Philippe Coutinho spiller i roller bak spissen, noe som passer dem som hånd i hanske. De er strålende med ballen i beina, og er veldig gode i trengte posisjoner. Men nøkkelen er arbeidskapasiteten deres. De er gode til å presse ballfører, og jobber veldig, veldig hardt, slår Rodgers fast.

- Raheem Sterling og alle som har like stor fart som ham vil alltid være i stand til å strekke motstanderlag, og få forsvarsspillere nervøse.

- Raheem er en annerledes type. Han er ikke en naturlig nummer 9. Men for meg handler det mer om posisjonen enn spilleren for at laget skal fungere bra. Å ha hurtighet i den posisjonen er veldig viktig for laget.

- Rickie Lambert var også viktig for oss når han kom inn mot Burnley. Han klarte å holde ballen oppe i banen i en periode av kampen hvor vi trengte det. For oss er det bra å ha slike alternativer på benken som vi kan sette inn i den rollen.