Siste mulighet Fowler

Torsdag og fredag kan du møte Robbie Fowler i henholdsvis Mandal og Bergen. Nå er det siste mulighet til å kjøpe billetter. 20% rabatt på i Bergen ved å bruke kode: Bergen20. Salg av eksklusivt signerte effekter!

Torsdag og fredag forteller Robbie Fowler om karrieren og hans tanker om dagens lag i Mandal og Bergen. Fowler blir intervjuet begge steder av Ragnhild Lund Ansnes. Det blir mulighet til å stille spørsmål fra salen, samt bilder og autografer før og etter arrangementene.

Programmet i Mandal:
Kl 19.00: Teltet på Giert Karis plass (i sentrum) åpnes
Kl 20.00: Fowler kommer på scenen og blir intervjuet av, Ragnhild Lund Ansnes.
Ca Kl 21.30: Slutt fra scenen - bilder og autografer sammen med legenden.

Teltet har 300 plasser og billetter kan bestilles ved å Trond på telefon 918 18 322. Prisene er kr 200,- for medlemmer av den lokale LB-klubben og kr 300,- for andre. Kr 150,- for barn under 15 år.
Hvis du bor lokalt kan billetter kjøpes på Fargerike Mandal, SMOI Mandal og Expert Dyrebyen.

Program Bergen:
Fredag klokken 19 åpner dørene på Radisson Hotell Norge. Det er LFC ex-players sin spillerorganisasjon 5Times som står for arrangementet. Alle inntekter går til dere veldedighetsprogram.  

Billetten inkluderer også en middag – og av den grunn må billettene forhåndskjøpes via denne linken: http://www.5times.co/no/ . Det går ikke an å betale på døra.
Bruk koden Bergen20 på feltet for promotianal code for å få 20% rabatt.

NB: Det blir salg av mange eksklusivt signerte effekter til inntekt for 5Times – husk kontanter!

Vel møtt til en hyggelig Liverpoolkveld både i sør og i vest!