Storfornøyd med Rodgers

Steven Gerrard er godt fornøyd med Brendan Rodgers, og liker treningsøktene under manageren. Kapteinen har valgt sitt drømmelag av eks-spillere.

- Hans store styrke styrke er «man-management». Han er en fantastisk fyr å jobbe for. Han prøver daglig på å forbedre deg, og har den tilknytningen og kontakten med hver eneste spiller, sier Steven Gerrard i et intervju med magasinet GQ.

 

- Han snakker alltid om å være agressiv med og uten ball, og treningsøktene er skreddersydd rundt det. I min alder kunne jeg ikke bedt om en bedre trener. Jeg har et veldig sterkt forhold til ham, og stortrives med det hver dag.

 

Kapteinen snakker også om sin dype midtbanerolle.

 

- Han flyttet meg dit i fjor, og jeg synes formen min var god. Dersom laget vinner og du spiller bra er det alltid mye lettere å nyte det. Til tider denne sesongen har lag vært satt opp for å ødelegge kampen og stoppe det, så det vil bli interessant å se om det vil fungere like godt som i fjor.

 

Magasinet har bedt Steven Gerrard om å sette opp sin beste XI fra spillere han har spilt med i Liverpool.

 

- Pepe Reina, Glen Johnson, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, John Arne Riise, Xabi Alonso, Javier Mascherano, meg selv, Robbie Fowler, Fernando Torres, Luis Suarez. Ikke verst angrepsrekke, eller hva?

 

Hva synes du om laget Steven Gerrard har satt opp? Si din mening i kommentarfeltet.