Sturridge skadet igjen

Daniel Sturridge har pådratt seg en leggskade og vil være ute i to til fire uker. Dermed mister han de viktige kampene mot Real Madrid, og kan miste hele syv kamper totalt.

Sturridge fikk en strekk i leggen på torsdagens trening på Melwood, og Liverpool må nå belage seg på to til fire uker til uten sin mest målfarlige angriper.

 

Etter planen skulle han gjøre comeback mot Queens Park Rangers på søndag, etter å ha vært ute med en hamstringskade siden tidlig i september. Den forrige kampen han spilte for Liverpool var mot Tottenham 31. august.

 

Liverpool går nå inn i en veldig travel periode, og 25-åringen kan miste hele syv kamper med sin nye skade.

 

- Daniel har fått en strekk i leggen. Det ser ut til at han er ute i nye to til fire uker. Det er et stort tap for oss, fordi vi så frem til å ønske Daniel velkommen tilbake. Han har jobbet utrettelig, sier en skuffet Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

 

- Men vi har andre spillere som trener og jobber hardt, og vi vil se mot dem. Det er grunnen til at vi har forsterket stallen i sommer, sier manageren videre.

 

Liverpool har kun vunnet tre av de syv kampene Sturridge har mistet på sine seks uker ute til nå. Rodgers tror Mario Balotelli kan begynne å levere i den travle perioden.

 

- Mario gjør sitt beste. Han har jobbet veldig hardt under landslagspausen. Han er en god gutt, og er veldig ivrig etter å imponere. Mario har arbeidet som en løve de siste par ukene. Ingen er mer bestemt enn ham på å vise hva han er verdt.