Suarez overveldet over prisdryss

Luis Suarez gjorde nærmest rent bord under Players' Awards Dinner i går kveld. Det var en beskjeden og sjenert angriper som tok i mot all hederen.

- Alle vet at jeg har vunnet noen utmerkelser de siste ukene, men denne prisen er den viktigste for meg fordi det er mine lagkamerater som anerkjenner mitt arbeid på banen, sa Suarez da han ble kåret til «Årets spiller» av sine kollegaer på førstelaget.

Suarez ble også kåret til «Årets spiller» av supporterne.

- Jeg er nesten litt blyg over å motta denne prisen, da Stevie har hatt en strålende sesong, sa uruguayaneren om den saken.

Brendan Rodgers vant kåringen «Outstanding Achievement Award» for jobben han har gjort med å lede klubben tilbake til Champions League.

- Jeg er veldig heldig som får jobbe med en utrolig spillergruppe. De har virkelig ønsket å lære og bli bedre. Hver morgen når jeg står opp ser jeg frem til å jobbe sammen med dem. De gir alt, slo manageren fast i sin tale.

- Liverpool har vist sin kraft denne sesongen, og det er takket være fansen. Supporterne har denne sesongen vist hvorfor Liverpool er den klubben den er, en av de største ikonene i verden.

- Jeg ønsker å takke eierne og lederne. Når jeg kom hit for to år siden, kom jeg for å fortsette på den gode jobben Kenny Dalglish hadde gjort. Eierne ansatte en ung fyr på 39 år i en av de største klubbene i verden, og ga meg muligheten til å utvikle visjonen jeg ønsket å jobbe etter. Dersom det ikke hadde vært for deres støtte ville jeg trolig ikke stått her, på grunn av presset som eksisterer i moderne fotball.

- For å oppnå suksess må du tåle å tape. Ser man bakover i historien, ser man at de største vinnerne er lag og individuelle spillere som har tapt, og som har reist seg igjen og blitt mestere. Vi har hatt stor fremgang denne sesongen, og det skal fortsatt spilles en kamp til.

- Dersom noen hadde fortalt oss i august at vi ville toppe tabellen når vi går inn i sesongens siste uke, ville vi takket ja til det. Vi har kvalifisert oss for Champions League, men det er fortsatt veldig mye vi ønsker å oppnå.

Rodgers avsluttet med å skryte av Luis Suarez.

- Han har helt klart fortjent alle utmerkelsene han har mottatt her i kveld. Som lag har vi vært fenomenale, men Luis har vært helt enestående. Det fine med Luis Suarez er hans profesjonelle holdning. Det å spille alle kampene han spiller, på det nivået han spiller på, krever ekstrem profesjonalitet. Jeg er glad på hans vegne.