Suksess for Flanagan gir Robinson håp

Jack Robinson har ikke gitt opp drømmen om å etablere seg på førstelaget til Liverpool. Venstrebacken fikk erfaring med ligafotball forrige sesong og avventer sin fremtid.

- Se på Flanno og hvordan hans sesong ble snudd på hodet i løpet av noen måneder, sier Jack Robinson om sin gode venn og kollega Jon Flanagan. De to er avbildet over, på hver side av Lazar Markovic.

- Jeg var veldig glad på hans vegne da han kom inn på laget, gjorde det utmerket og endte med å spille for England, fortsetter Robinson til Liverpoolfc.com.

- Det gir deg håp, å vite at dersom du gjør de rette tingene da har du kanskje en sjanse til å følge i de samme fotsporene.

- Det å komme tilbake til Liverpool har vært et stort sprang for meg, men alt jeg kan gjøre er å gi alt på trening og håpe at jeg kan imponere manageren.

- Det ga meg mye erfaring å spille i Championship med Blackpool forrige sesong. Det gjorde meg mer voksen ute på banen, du må ta dine egne avgjørelser. Totalt sett var det en god opplevelse.

- Det er en tøff liga å spille i. Jeg fikk spille kamper, det var det viktigste og nå gjelder det å gjøre inntrykk på manageren. Jeg har arbeidet hardt og det er nå opp til ham å bestemme hva som blir min fremtid.

- Interessen for Liverpool er enorm og dette er også bra for de yngste spillerne. Adam Phillips har blitt flyttet opp og han har imponert meg på trening, han er en virkelig god spiller.

- Det er et enormt stadion vil skal spille på (Chicago), men så er det da også ment for amerikansk fotball. Gressmatten er imidlertid utmekret og jeg tror det blir en god kamp.