Sunderland U21 - Liverpool U21 0-1

Liverpool U21 sesongåpnet med 1-0 mot Sunderland U21. Ryan McLaughlin scoret vinnermålet på overtid i 2.omgang. Samed Yesil tilbake etter skade.

Sunderland U21: Stryjek, Cartwright, Ferguson, Cabral, McNamee, Harrison, Watmore, Agnew, Mandron, Smith (Gooch 65), Lawson.

Benk: T Robson, Purvis, Gooch, Ledger, E Robson.

Liverpool U21: Ward, Randall (Wilson 62), Stewart, Williams, Jones [kaptein], Rossiter, McLaughlin, Lussey, Peterson, Brannagan (Yesil 71), Ojo (Maguire 80).

Benk: Maguire, Vigouroux, Wilson, Trickett-Smith, Yesil.

Liverpool U21 åpner U21 Premier League Division One mot Sunderland på Eppleton Colliery Welfare Ground i Hetton-Le-Hole. U21-manager Michael Beale leder de røde for første gang i en offisiell kamp.

Kevin Stewart  fra Tottenham får sin debut, mens den andre nysigneringen Lawrence Vigouroux sitter på benken. Danny Ward får tillit mellom stengene. Connor Randall og Kevin Stewart er sidebacker, mens Lloyd Jones og Jordan Williams utgjør stopperduoen. Jordan Rossiter og Jordan Lussey spiller sentral midtbane. Ryan McLaughlin og Sheyi Ojo bekler kantrollene, mens Cameron Brannagan spiller bak spissen Kristoffer Peterson. Samed Yesil er tilbake fra korsbåndskaden han pådro seg i januar. Tyskeren sitter på benken.

1.OMGANG

6.min: Dårlig forsvarsspill av McNamee innenfor 16-meteren. Ballen faller nesten til Peterson, men ballen blir klarert.

8.min: Kevin Stewart med viktig takling i straffefeltet. Hindrer Sunderland i å komme til avslutning.

12.min: Watmore setter fart og kommer inn i  Liverpools 16-meter. Jordan Williams løper ham opp.

14.min: Cabral på løp inn bak Liverpools backrekka. Avblåses for offside.

15.min: Gjennomspill til Stewart. Backen i offside.

17.min: Smith med løs avslutning fra distanse. Ward har full kontroll.

19.min: Randall stopper Watmore.

26.min: Liverpool bryter. Brannagan spiller til Ojo. Kantspilleren legger inn. Harrison bryter.

27.min: Fint angrep av gjestene. Randall og McLaughlin kombinerer før McLaughlin forsøker å finne Brannagan.

29.min: Sunderland spiller seg inn i feltet. Stewart med viktig takling til corner.

30.min: Watmore avslutter himmelhøyt over.

31.min: Frispark i mot. Smith fyrer over.

35.min: Rossiter blir taklet i feltet. Midtbanespilleren vil ha straffe, men dommeren vinker spillet videre.

37.min: Fint spill av Sunderland. Cartwright med innlegg. Ballen spilles tilbake inn i av Watmore. Mandron avslutter like utenfor fra kloss hold.

39.min: McLaughlin kommer til dødlinja og slår tilbake. Brannagan skyter til side for mål.

43.min: Harrison skyter fra langt hold. Ballen skrur et godt stykke utenfor.

44.min: Kaptein Lloyd Jones ligger nede og må ha behandling.

Pauserapport: Målløst i en tett og jevn kamp i Hetton-le-Hole. Lite skjedde i første halvdel av kampen. Begge lag lå kompakt og nektet hverandre rom. Mot slutten åpnet det seg noe opp. Sunderland var nær scoring ved Mandron, mens Liverpool var nærmest på en avslutning av Brannagan. Rossiter kanskje snytt for straffespark.

2.OMGANG

47.min: McLaughlin blir lagt ned. Brannagan tar frisparket. Får corner.

48.min: Peterson skyter høyt over fra distanse.

49.min: Sunderland med fint angrep. Avslutningsforsøket blir blokkert.

51.min: Innlegg treffer Jones i hånden. Sunderland roper på straffe.

52.min: Mandron spilles igjennom ute på høyre. Skjærer innover. Ward slenger seg og avverger til corner.

54.min: Peterson stormer gjennom Sunderlands forsvarsrekke og avslutter.  Keeper Stryjek med fin fotparade.

58.min: Mandron på vei gjennom, men i offside.

59.min: McLaughlin viser stor hurtighet. Kommer til dødlinja og får corner.

60.min: Kevin Stewart får gult kort for å kaste vekk ballen etter at dommeren har blåst.

62.min: Wilson inn for Randall. McLaughlin går ned på høyre back.

64.min: Flott innlegg, men Cabral får en dårlig berøring. Ward med fin kontroll.

65.min: Gooch inn for Smith.

68.min: McNamee får gult kort for takling på Peterson.

69.min: Pingpong i Liverpools felt, men situasjonen avklares etter hvert.

70.min: Peterson slår inn. Stryjek fanger ballen under press fra Ojo.

71.min: Yesil inn for Brannagan.

74.min: Cabral spiller gjennom. Watmore alene med Ward. Avslutningen går til side for mål. Ser ut som Ward er nær ballen, men dommer gir målspark.

75.min: Ojo spiller til Peterson. Avslutningen fra nært hold blokkeres.

76.min: Sunderlands kontring stoppes.

80. min: Maguire for Ojo. Stewart går over på høyre back. McLaughlin tilbake flyttes over på venstre flanke.

82.min: McLaughlin drar seg innover og avslutter. Stryjek må kaste seg for å avverge.

84.min: Wilson på flott løp. Blir lagt brutalt i bakken cirka 25 meter fra mål. Lussey skyter frisparket  i muren.

85.min: Ballen legges inn. Jones umarkert på bortre stolpe. Header utenfor.

88.min: Gooch skyter utenfor fra langt hold.

88.min: McLaughlin spiller gjennom Peterson som avslutter til side for mål fra kort hold. Stor sjanse.

90.min: Sunderland har corner i sluttminutt. Liverpool får klarert.

90+1. min 0-1 McLAUGHLIN: McLaughlin drar seg inn over og spiller til Yesil. McLaughlin får ballen tilbake og fyrer ballen lavt i mål ved bortre stolpe.

90+2. min: Sunderland presser hardt på. Ender med avslutningen via en bortespiller til corner.

Sluttrapport: Liverpool tok hjem seieren i sesongåpningen takket være et overtidsmål av Ryan McLaughlin. Kampen åpnet seg opp etter pause, og Liverpool vartet opp med en sterk 2.omgang. Gjestene hadde flest sjanser. Kristoffer Peterson misbrukte to gode muligheter. Oppgjøret så imidlertid ut til å gå mot uavgjort, men så dukket McLaughlin opp og avgjorde på overtid. Nordiren spilte en god kamp, og bekledde høyrebacken, høyrekanten og venstrekanten i løpet av kampen. Samed Yesil var tilbake etter alvorlig kneskade og kom inn i det 71. minutt.