Suso spiller cup i kveld

Almería gjester Segunda B-laget Racing Santander i den spanske cupen i kveld.

Almería kniver med Segunda B-laget Racing Santander om en kvartfinaleplass i den spanske cupen. Første kamp mellom de to lagene spilles på El Sardinero i Santander i kveld klokken 22.00.

Suso er med i troppen som reiser til Cantabria-regionen helt nord i Spania. Trolig er Liverpool-talentet også høyaktuell for en plass i startelleveren, etter å ha blitt avspist med henholdsvis seks og fire minutter spilletid i ligakampene mot Real Betis og Granada.

Les også: Sent innhopp for Suso

Unggutten har vært heftig diskutert blant Almería-fansen i det siste, men trener Francisco avviser ifølge Almerías offisielle nettsted ryktene om at Suso har holdningsproblemer.

– Han har gjort en feil, men han har betalt prisen for det. Suso er engasjert og gir 100 prosent på trening. Jeg er overbevist om at supporterne som har pepet på ham snart vil gi ham applaus igjen, sier han.

Les også: Suso tilbake på Melwood

Suso kom for sent til trening før Real Madrid-kampen i november. Senere har fraksjoner av Almería-fansen anklaget 20-åringen for å ha tilegnet seg usunne drikkevaner på byen, og på sosiale medier verserer flere historier om at unggutten flere ganger skal ha blitt observert på utesteder i Almería til langt på natt.