Tidligere røde på flyttefot

Astrit Ajdarevic har returnert til England for en låneavtale med Charlton. Toni Silva prøver lykken i Bulgaria. Nottingham Forest enig med Hull om Jack Hobbs.

Astrit Ajdarevic er blant flere tidligere reserve- og juniorspillere som har skiftet klubb i januarvinduet. Midtbanespilleren sluttet seg til Charlton fra belgiske Standard Liege på en seks måneders låneavtale i begynnelsen av transfervinduet. 23-åringen kom til Liverpool i 2007, og gikk til Leicester to år senere. Etter opphold i Hereford (lån), Örebro og IFK Norrköping bar ferden videre til Standard Liege somemren 2012.

Jack Hobbs hadde kun ett år igjen av sin kontrakt med Hull da han ble lånt ut til Nottingham Forest i juli for hele inneværende sesong. Nå er det klart at «skogvokterne» er enig med Premier League-klubben om en permanent avtale for 25-åringen. Hobbs spilte fem førstelagskamper for Liverpool høsten 2007.

Derby har forlenget låneavtalen med Leicesters midtsforsvarer Zak Whitbread frem til sesongslutt. Amerikaneren fikk syv førstelagskamper for Liverpool fra oktober 2004 til oktober 2005

Toni Silva undertegnet på en halvårskontrakt med CSKA Moskva i desember. Den portugisiske kantspilleren ble frigitt av Barnsley i juli.

Jimmy Ryan har forlenget sin kontrakt med Chesterfield for ytterligere ett år.

Chesterfield har signert keeper Ian Dunbavin fra Accrington Stanley på lån for en måned. 33-åringen er nær venn av Steven Gerrard.

Jason Banton, som hadde et kort opphold i Liverpool i 2011, har signert permanent for Plymouth fra Crystal Palace. Kontraktens varighet er 18 måneder. 21-åringen returnerer til Home Park etter et suksessfullt låneopphold som gat seks mål på 14 kamper.

Michael Ihiekwe er lånt ut fra Wolverhampton til Cheltenham for en måned.