Tidligere røde på flyttefot

Dani Pacheco har signert for Real Betis. Tom Ince til Hull. Alou Diarra ferdig i West Ham. Gareth Roberts til Chester FC.

Dani Pacheco har skrevet under på en treårsavtale med Real Betis i spansk Segunda Division etter å ha fullført sin kontrakt med AD Alcorcón. 23-åringen spilte 17 kamper for Liverpool i perioden desember 2009 til november 2012. Han fikk også låneopphold i Norwich, Rayo Vallecano og Huesca mens han var under kontrakt med de røde. På transfervinduets siste dag i fjor sommer bar ferden videre til AD Alcorcon på permanent basis.

Tom Ince har signert en toårskontrakt med Hull. 22-åringens avtale med Blackpool hadde utløpt, men Championship-klubben vil motta kompensasjon ettersom spilleren er under 23 år. Hvis klubbene ikke kommer til enighet om beløpet, vil kompensasjonen bli fastsatt av et tribunal. Tom Ince spilte sin eneste offisielle førstelagskamp for Liverpool i ligacuptapet mot Northampton i september 2010.

West Ham har blitt enig med Alou Diarra om å terminere midtbanespillerens kontrakt. Diarra ble hentet til Liverpool av Gerard Houllier, men fikk aldri noen offisielle førstelagskamper for de røde.

Gareth Roberts, som vant FA Youth Cup med Liverpool i 1996, har sluttet seg til Chester FC på en ettårskontrakt etter at hans avtale med Notts County utløp etter sesongslutt.

Pajtim Kasami, som fikk én ligakamp for Liverpool U18 i 2008, har forlatt Fulham til fordel for greske Olympiakos.