Trio trolig tilbake

Liverpools manager vil ikke utelukke at Mario Balotelli, som returnerte til full trening denne uka, inkluderes mot Manchester United. Adam Lallana og Kolo Touré er tilbake etter småskader.

– Han har nettopp kommet tilbake i trening. Det er fortsatt litt tid igjen til kampen, så vi får se hvordan formen hans er nærmeste avspark, sier Brendan Rodgers om Balotelli, som har gått glipp av de rødes seks siste kamper.

Den italienske landslagsspissen har ikke vært i spill på over en måned på grunn av problemer med lysken. Liverpool-sjefen hinter til at angriperen kan få en plass i kamptroppen på Old Trafford.

Samtidig forventer klubben at Kolo Touré og Adam Lallana blir klare for storkampen om to dager. Førstnevnte har også slitt med den ene lysken, mens Lallana brakk to ribbein mot Leicester for ti dager siden. Begge stod over Basel-kampen tidligere denne uka.

Rodgers forklarer at klubben har vært taus om skaden til Lallana fordi han ikke skulle være et slags mål, en skyteskive, for motstandere. 26-åringen spilte i over en time mot Sunderland i forrige ligarunde.

– Jeg ville beskytte ham, poengterer nordiren.

– Han har vært tilgjengelig, men ikke helt hundre prosent. Nå ser det ut til at han er det.