Uavgjort for reservelaget

Liverpool U21 spilte i kveld uavgjort 1-1 mot Norwich City foran hele 8380 tilskuere på Carrow Road. Jack Dunn utlignet for de røde.

Dette var reservelagets første ligakamp siden 2-1 seieren over Tottenham i slutten av oktober, og en god andreomgang sørget for at de røde fikk med seg ett poeng fra East Anglia.

Marc Pelosi spilte en hel kamp for første gang siden sin langtidsskade. Norwich stilte med seniorspillere som Ryan Benett, Ignasi Miquel og Javier Garrido.

Innbytter Jamar Loza ga vertene ledelsen etter 71 minutter med en flott solo-goal. Jack Dunn, som spilte sin første hele kamp etter skade, sørget for et fortjent utligningsmål etter klabb og babb i feltet i det 85.minutt av kampen.

Liverpools lag: Ward, McLaughlin, Maguire (Kent 75), Cleary, Jones, Stewart, Pelosi, Trickett-Smith (Ojo 46), Dunn, Brannagan, Smith.

Ubenyttede reserver: Fulton, Randall, O'Hanlon.