Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 4. januar

Liverpool vil forsterke angrepet med Valencias spanske landslagsspiss Paco Alcácer (21). Unggutten debuterte for La Selección i høst etter en imponerende sesongslutt i vår og sesongstart i høst, men har slitt med måltørke de siste ukene. Nå ønsker Liverpool å utnytte at kontraktssamtalene mellom Valencia og Alcácer har stoppet opp. 21-åringen har en utkjøpsklausul på 14 millioner pund, og kontrakten med Mestalla-klubben løper ut neste sommer.
Marca

Lørdag 3. januar

Steven Gerrard har bestemt seg for å skrive under for Los Angeles Galaxy. Liverpool-kapteinen er enig med MLS-klubben om en 18-månedersavtale, som gir 34-åringen 3,9 millioner pund i året i lønn. Gerrard vil slutte seg til Galaxy så snart kontrakten med Liverpool har løpt ut.
ESPN

Real Sociedad ønsker å knytte seg til Steven Gerrard når Liverpool-kapteinens kontrakt løper ut til sommeren. La Real-trener David Moyes er full av lovvord om Gerrard, som han gjerne vil lokke til Anoeta. – Hvis han ønsker å komme til Spania og spille, vet han at han kan ringe meg, sier Moyes.
Daily Mail

Arsenal og Liverpool har kastet seg inn i kampen om Real Madrid-back Fábio Coentrão (26). Portugiseren er bak Marcelo i venstrebackkøen på Santiago Bernabéu og skal ifølge ryktene være åpen for en overgang til engelsk fotball.
Marca

Brendan Rodgers ligger langflat etter Lazios midtbanesliter Ogenyi Onazi (22), og Liverpool-manageren planlegger å tilby åtte millioner pund pluss Fabio Borini for nigerianerens tjenester.
Daily Star

Steven Gerrard har skrevet en fireårskontrakt med Los Angeles Galaxy. Når avtalen med Liverpool går ut i juni, flytter dermed 34-åringen til Major League Soccer.
Nicolò Schira (@NicoSchira)

Fredag 2. januar

Liverpool FC er ute etter å forsterke angrepet, og skal nå ha lagt inn et bud på €14 millioner på Xherdan Shaqiri.  Liverpool har ikke snakket med spilleren enda. Juventus og Inter ønsker spilleren, men ønsker bare et utlån med opsjon på kjøp.
Gianluca di Marzio

Liverpool vurderer å prøve seg på Aston Villa-duoen Fabian Delph og Ron Vlaar i en avtale som til sammen koster 15 millioner pund. Manager Paul Lambert erkjenner at det blir vanskelig å holde på dem hvis det kommer bud fra storklubber.
Daily Star

Kevin Mirallas er i Liverpools kikkert, og de røde forbereder seg til å sjokkere med et bud på Everton-spilleren.
Metro

Torsdag 1. januar

Liverpool har kommet med et bud for å sikre seg Xherdan Shaqiri fra Bayern München på permanent basis. Samtidig ønsker både Juventus og Inter å låne sveitseren, med opsjon på kjøp.
Sky Italia

Radja Nainggolan kommer ikke til å bli Liverpool-spiller. Belgieren lå ifølge ryktene an til å bli tilbudt en ukelønn på 60.000 pund i Nordvest-England, men den 26 år gamle Roma-spilleren avfeier en overgang.
Il Tempo

I går ble det kjent at Saido Berahino kan være tilgjengelig for 14 millioner pund. Det er mye mindre enn først antatt. Tidligere har nemlig spekulasjonene ligget på en sum omkring 23 millioner pund. Spissen skal være lysten på en overgang til Anfield, men samtidig er Tottenham interesserte i 21-åringen.
talkSPORT

Onsdag 31. desember

Liverpool ønsker å hente talentfulle Luciano Vietto fra Villarreal. Den 20 år gamle spissen skal koste rundt 12 millioner pund, men Real Madrid og Inter er også interesserte i argentineren.
Express

Se noen av Viettos prestasjoner denne sesongen her:

AC Milan har informert Liverpool og Arsenal om at de ønsker 11,5 millioner pund dersom noen av klubbene vil hente 22 år gamle Stephan El Shaarawy i januarvinduet.
Express

West Bromwich avfeier igjen ryktene om at Saido Berahino skal bli rød. ”For siste gang: Denne Berahino-til-Liverpool-for-£23m-historien er, og har alltid vært, helt fabrikkert”, skriver klubben.
@WBAFCofficial (Twitter)

”Han har lært leksa si nå. Han er nødt til å spille bedre”, sier Bruce Grobbelaar om Simon Mignolet i Liverpool-buret. Legendekeeperen hevder de røde har fulgt nøye med Guillermo Ochoa fra Mexico, som kan erstatte belgieren. ”Liverpool trenger en ny målvakt”, legger han til.
talkSPORT

Tirsdag 30. desember

Liverpool vil hente Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain for bare 8 millioner pund. Den argentinske angriperen har avslått en kontraktsforlengelse og ønsker seg bort fra Frankrikes hovedstad. Han skal være interessert i en overgang til Premier League, men Liverpool kan likevel få kamp av Inter.
Gazzetta dello Sport (Italia)

Se video av kantspilleren her:

De røde kommer til å slå Tottenham i drakampen om West Bromwich-spiss Saido Berahino. London-klubben forbereder et bud på 25 millioner pund for den unge landslagsspilleren, men Brendan Rodgers skal være klar til å forhandle seg til underskriften i januar.
Daily Mail

Mandag 29. desember

Juventus slår trolig Liverpool og Arsenal i kampen om å signere Barcelona-høyreback Martín Montoya. 23-åringen har slitt med spilletiden hos katalanerne det siste året.
Sportmediaset (Italia)

Liverpool vil gi Inter konkurranse om å signere Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain. 29-åringen har vært på Brendan Rodgers' radar en stund, og åtte millioner pund vil trolig være nok til å overbevise den franske klubben om en overgang.
talkSPORT