Uke 21

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 25. mai

Loic Remy kan få forlate QPR for £8M sier manager Harry Redknapp. Arsenal og Liverpool vurderer å kjøpe franskmannen.
Daily Mail

Espanyol er i travle forhandlinger med Liverpool om Luis Alberto, som kom opp gjennom Sevilla-systemet, og som spilte en god sesong hos Barcelona B før han ble solgt til Liverpool for 7 millioner euro.
Espanyol USA

Manchester City forsøker å frarøve Liverpool to av deres beste akademitrenere. Steve Torpey og Darren Hughes trener gutter fra åtte år og oppover, og har et godt rykte på seg. Men de skal ikke ha likt flere av endringene som er blitt gjort når det gjelder driften av akademiet i Kirkby, og City ønsker at de nå heller skal trene deres unge gutter.
Daily Star

Liverpool forbereder et bud på til sammen £40M for Southampton-spillerne Adam Lallana og Nathaniel Clyne. Midtbanespiller Lallana ser ut til å være på vei til Anfield for £25M, mens høyreback Clyne verdsettes til £15M. Clyne anses som en potensiell erstatter for Glen Johnson, som ikke ser ut til å komme til enighet med Liverpool om en ny kontrakt.
Daily Star

Real Madrid forbereder et bud på £100M for Luis Suarez.
Daily Star

Ashley Cole ønsker en toårskontrakt med en klubb som spiller i Champions League, og Real Madrid, Liverpool og Manchester City er alle interesserte. Liverpool prioriterer å hente inn en venstreback, og dersom de kan hente Cole på gratisovergang kan de betale noe i nærheten av de £130,000 i uken som han har hatt  i Chelsea.
Mirror

Tidligere Manchester City-spiss Mario Balotelli ønsker seg tilbake til England, og Arsenal og Liverpool vurderer bud på italieneren. Liverpool vi gå for Balotelli dersom Luis Saurez havner i Real Madrid eller Barcelona etter VM.
Daily Mail

Fredag 23. mai

Yevhen Konoplyanka var nær en overgang til Liverpool i januar, men Dnipro avviser at Anfield-klubben har vært i kontakt siden.
- Etter forhandlingene i vinter har Liverpool ikke kontaktet oss angående Konoplyanka, uttaler Dnipros sportsdirektør.
Express Sport

Stoke er vært interessert i å hente Assaidi på permanent basis, og Midlands-klubben er i samtaler med Liverpool om en avtale. På Britannia Stadium er det økende optimisme på at enighet kan bli oppnådd i løpet av de kommende dagene.
Daily Mail

Liverpool, Tottenham og Arsenal kjemper om å sikre seg «den iranske Messi», Sardar Azmoun. Den 19 år gamle angriperen har imponert for Rubin Kazan i russisk fotball.
Mirror

Luis Alberto vil holde samtaler med Malaga angående en mulig permanent overgang i sommer. 21-åringen klarte ikke å spille seg til en fast plass på Liverpool etter £6.8M-overgangen fra Sevilla i juni i fjor. Liverpool vil gjerne ha tilbake det de betalte for midtbanespilleren, noe som kan bli et problem for Malaga. Brendan Rodgers er trolig også åpen for å låne ut spilleren til en klubb i La Liga for hele neste sesong.
Mundo Deportivo

Liverpool og Arsenal har vært i samtaler med Loic Remy om en overgang. Spissen har kontrakt med QPR frem til 2017, men var utlånt til Newcastle i 2013/14-sesongen.
Press Association

Torsdag 22. mai

Liverpool og Everton følger nøye med på utviklingen til Dover Athletics Sean Raggett. Begge de to Merseyside-klubbene har hatt speidere som har fulgt midtstopperen denne sesongen. Swansea, Leicester, Charlton, Brentford og MK Dons har også vist interesse for 20-åringen.
Daily Star

Liverpool-manager Brendan Rodgers står klar til å bruke £15M på Swansea-duoen Michel Vorm og Steven Caulker. Han vil betale £10M for Caulker og £5M for Vorm.
Western Mail

Barcelona vil forsøke å sikre seg Liverpools tenåring Cameron Brannagan, etter å ha hatt speidere som har fulgt utviklingen til 18-åringen.
Marca

Southampton står steilt på sitt priskrav for Adam Lallana, men Liverpool-ledelsen har indikert at de ikke kommer til å betale overpris for playmakeren. The Saints krever en overgangssum på £26M, som kan øke til £30M dersom diverse klausuler innfris. Liverpool har allerede lagt inn et bud på £20M for 26-åringen. Southampton må betale en fjerdedel av det de får for Lallana til hans tidligere klubb, Bournemouth. Lallana, som var Everton-fan i guttedagene, hilser en overgang til Anfield-klubben velkommen.
Daily Star

Onsdag 21. mai

Manchester City-manager Manuel Pellegrini ønsker flere defensive alternativer, og vurderer derfor en overgang for Daniel Agger.
Football Direct News

Liverpool kan tenke seg å hente spissen Oscar Cardozo fra Benfica og samtidig la Iago Aspas gå motsatt vei.
Football Direct News

Liverpool forbereder et bud på £18M for Swansea-spissen Wilfried Bony. En venstreback og en midtbanespiller skal være Brendan Rodgers’ prioriteringer i sommervinduet, men han ønsker også en spiss.
Metro

Liverpool har henvendt seg til Barcelona angående Pedro, og blitt fortalt at 26-åringen er tilgjengelig til rett pris. Brendan Rodgers er klar til å bruke mye penger på å hente inn en tredje verdensklassespiss.  Pedro har fått tillatelse av Barcelona til å forlate klubben etter ansettelsen av trener Luis Enrique.
Daily Mirror

Liverpool er ivrig etter å hente Atletico Madrids midtbanespiller Mario Suarez. 27-åringen kom til den spanske hovedstadsklubben fra Mallorca i 2010, og spilte regelmessig de første sesongene. Denne sesongen fikk han bare ni ligakamper.
Football News Direct

Representanter for Liverpool skal være i Ukraina for å diskutere en overgang med Dnipro om kantspilleren Yevhen Konoplyanka. 24-åringen scoret 13 mål på 34 kamper denne sesongen.
Football Direct News

Liverpool akter å legge inn et bud på Juventus-angriperen Sebastian Giovinco. Arsenal har også vært linket til 27-åringen. Giovinco har bare startet 17 Serie A-kamper denne sesongen, og har fullført bare litt over 60% av disse. Hans kontrakt med Juventus løper ut sommeren 2015.
Daily Express

Franske Monaco leder kampen om å sikre seg Ashley Cole, som også jaktes av Premier League-klubbene Liverpool, Manchester City og Arsenal. Cole har også tilbud fra MLS-klubbene LA Galaxy og New York Red Bulls. Paris Saint-Germain og Real Madrid er også blant de åtte klubbene som jakter Chelsea-backen. Cole er for tiden på ferie i Los Angeles.
Daily Express

Liverpool og Arsenal ser ut til å måtte gi tapt for Juventus i kampen om å sikre seg Barcelona-angriperen Alexis Sanchez. Serie A-klubben skal allerede ha blitt enige med spilleren om de personlige betingelsene.
Daily Star

Liverpool var nær ved å hente Yevhen Konoplyanka fra Dnipro i januar. Nå skal også Manchester United og Tottenham være interessert i spilleren.
- Konoplyanka er fortsatt tilgjengelig for enhver klubb å kjøpe. Hans kontrakt har en utkjøpsklausul på £12M, uttaler Dnipro-direktør Andriy Stetsenko.
Daily Mirror

Liverpool og Arsenal ønsker begge å signere Readings venstreback Jordan Obita til sommeren. Den engelske U19-landslagsspilleren spilte 36 kamper i Championship i den nylig avsluttede sesongen. Liverpool har fulgt spilleren i måneder, men Arsenal ser også ham som en mann for fremtiden.
Daily Mirror

Tirsdag 20. mai

Liverpool er interessert i Feyenoords høyreback Daryl Janmaat.
De Telegraaf

Liverpool er interessert i å hente tidligere Everton-spiller Jack Rodwell fra Manchester City. De røde håper å erverve ham på billigsalg. Midtbanespilleren fikk bare 10 kamper denne sesongen. Selv om 23-åringen har tre år igjen av sin kontrakt, vil neppe City stå i veien for et klubbskifte.
Football News Direct

Liverpool ønsker å skrive en toårskontrakt med Ashley Cole. Liverpool er det eneste realistiske alternativet dersom 33-åringen ønsker å bli i England. Real Madrid og Monaco har også kommet med tilbud til venstrebacken. Flere MLS-klubber har vist interesse, men bare New York Red Bulls og LA Galaxy har kommet med seriøse tilbud.
Daily Star

Liverpool vurderer å kjøpe Exeters unge midtbanespiller Matt Grimes. Anfield-klubben viser stor interesse for 18-åringen. Sunderland og Norwich har også Grimes på ønskelista, mens Bristol City har kastet inn håndkledet i kampen om tenåringens gunst. Grimes ble kåret til årets spiller i Exeter for sesongen 2013/14.
Exeter Express & Echo

Napoli har kastet seg inn i kampen om Bayern Münchens Javi Martinez. Arsenal og Liverpool har også den 25 år gamle spanjolen i kikkerten.
Il Corriere dello Sport

Ashley Cole vurderer tilbud fra åtte klubber, inkludert Liverpool og Real Madrid, men utelukker spill i Major League Soccer i Amerika. Venstrebacken forlater sannsynligvis Chelsea når hans kontrakt på Stamford Bridge løper ut, og han vurderer til og med å gi seg som fotballspiller i en alder av 33 år.
Telegraph

Ashley Cole har lagt ut en tweet der han skriver at han vurderer sine alternativer med tanke på hvor han skal spille neste sesong, der han samtidig slår fast at det ikke ser ut som Chelsea vil være et av de alternativene. Liverpool vil trolig tilby Cole en toårskontrakt for å få ham til å flytte til Anfield i sommer, da Brendan Rodgers ønsker en løsning på venstreback-problemet i klubben. Cole ønsker å bli i England om en ny klubb kan matche lønnen han har i Chelsea.
Metro

Ashley Cole har gjort det kjent at han forventer å forlate Chelsea i sommer, og Brendan Rodgers kan komme til å stå klar med et kontraktstilbud. Inter Milan har også den tidligere Arsenal-backen i kikkerten.
Talksport

Napoli vil forsøke å kjøpe Daniel Agger fra Liverpool.  Serie A-klubben har vært linket til midtstopperen i flere måneder. Aggers fremtid på Anfield er usikker, og dansken har uttalt at han er frustrert over at han ikke fikk spille i flere av Liverpools store kamper denne sesongen og at han ikke akter å være tredjevalg i Liverpool. Napoli-manager Rafael Bentiez har hatt et møte med klubbeier Aurelio De Laurentiis, der spanjolen ba om penger til å kjøpe Agger.
Il Mattino

Liverpool og Everton kjemper om Sevilla-spissen Carlos Bacca. Den 27 år gamle colombianeren gjorde 19 mål for Sevilla denne sesongen, og hjelp sin klubb til å vinne Europa League. Manchester United har også vært nevnt i forbindelse med Bacca.
Football Direct News

Liverpool og Newcastle følger situasjonen til Mo Diame. West Hams midtbanespiller avslørte i forrige måned at han ønsker å forlate Upton Park til fordel for en klubb blant topp seks. 26-åringen hevdet da at Liverpool er interessert.
- Jeg kan ikke si om jeg blir Liverpool-spiller neste sesong, Men jeg tror navnet mitt fortsatt står på deres ønskeliste. Jeg gjemmer meg ikke bort. Jeg er ambisiøs og ønsker å slutte meg til en klubb blant topp seks. Jeg er 26 år, og det er på tide å ta det steget, uttaler Diame.
Diame har ett år igjen av sin kontrakt med West Ham og har en utkjøpsklausul på £3,5M. West Ham ønsker å beholde ham, men vil ikke imøtekomme lønnskravet på £80000 for å får ham til å bli værende.
Daily Mirror

Mandag 19.mai

Liverpool vil komme med en forespørsel til Inter Milan angående Mateo Kovacic i løpet av de kommende dagene, selv om spilleren har hintet om at han ønsker å fortsette i Milano-klubben. 20-åringen har tre år igjen av sin kontrakt med Inter.
Football Direct News

Liverpool tror de kan sikre seg Emre Can etter at de ble klar over en utkjøpsklausul på £9.6M i Bayer Leverkusen-spillerens kontrakt. Inter Milan viser også interesse for midtbanespilleren. En kilde i Leverkusen-leiren tror at Can vil velge Premier League foran Serie A. Emre Can har samme agent som Nuri Sahin, nemlig Reza Fazeli. En agent som Brendan Rodgers kjenner godt fra før.
Daily Mail

Barcelona har gjort det klart at sju av klubbens spillere er til salgs: Cesc Fabregas, Javier Mascherano, Alex Song, Pedro, Alexis Sanchez, Cristian Tello og Dani Alves. Liverpool har vært linket til Mascherano, Sanchez og Tello.
Marca

Liverpools bud på Bayer Leverkusens midtbanespiller Emre Can kan bli blokkert av Bayern München, som vil benytte sin opsjon på å kjøpe spilleren tilbake.
Football Direct News

Liverpool ønsker å lure Southamptons midtbanespiller Adam Lallana og midtstopper Dejan Lovren til Anfield.
Daily Express

Liverpool har ikke kommet med noen offisiell henvendelse til Bayer Leverkusen angående Emre Can ennå, men det kan endre seg kjapt. Can har en utkjøpsklausul på 12 millioner euro i sin kontrakt med Bundesligaklubben, og det er en god sjanse for at Liverpool er villige til å betale den summen.
Bild

Liverpool ser ut til å få tilslaget på Bayer Leverkusens midtbanespiller Emre Can. En overgang verdt £10M skal nærmest være i boks. Leverkusen betalte £4.5M for Can da han kom fra Bayern München.
Football Direct News

Brendan Rodgers var tilstede da Bayer Leverkusen spilte mot Hamburg tidlig i april, for å studere Leverkusen-spissen Son Heung-Min. Koreaneren vurderes som et back up-alternativ for Daniel Sturridge og Luis Suarez. Rodgers fulgte også Emre Can i samme kamp, og tyrkeren kan være aktuell for en sommerovergang til Anfield-klubben.
Kicker

Arsenal forbereder et bud på £10M for Manchester Citys James Milner, i et forsøk på å kapre vingen foran nesen på Liverpool, Tottenham og Everton. De tre sistnevnte klubbene har alle kommet med henvendelser til City angående den VM-klare landslagsspilleren.
Daily Express

Liverpool og Arsenal kjemper for å sikre seg Manchester City-vingen James Milner,. The Gunners skal ha samtaler med City denne uken, og står klare med et bud på £10M. Liverpool vurderer også å legge inn et solid bud. Milner ønsker seg bort på grunn av lite spilletid hos City, men Manchester-klubben ønsker på sin side å gi ham en ny fireårskontrakt.
Daily Star

Liverpool, Arsenal og Everton kjemper alle for å lokke Wilfried Bony bort fra Swansea City. Borussia Dortmund viser også interesse for ivorianeren, som Swansea kjøpte fra Vitesse Arnhem for £12M.
South Wales Evening Post

Liverpool akter å bruke til sammen £38M på angriperne Wilfried Bony og Alexis Sanchez. Bony, som gjorde 16 mål og noterte seg for fire målgivende pasninger på 34 ligakamper for Swansea sist sesong, kan bli gjenstand for et bud på £20M. Likeså vurderer Anfield-klubben å legge inn et bud på £18M for Barcelona-angriperen Sanchez.
Metro