Vil du bli maskot på Anfield?

Hvis dere skal på Stoke-kampen, eller kan reise den helgen - og har barn i alderen 7-11 år, bør dere lese dette nøye. En av Liverpools sponsorer har nå en konkurranse hvor ditt barn kan oppleve drømmen av å løpe utpå Anfield sammen med Steven Gerrard.

Mari Lunde jobber freelance for Supporterklubben og er ambassadør for Liverpools samarbeidspartner Comeon og har gjort oss oppmerksom på en pågående konkurranse hvor de leter etter norske fans i alderen 7-11 år. Det kan være din sønn, datter, niese, barnebarn eller nabo som skal på kamp eller ønsker å reise siste helgen av november.
 
Dagen som maskot på Anfield blir en opplevelse man sent glemmer. Den som blir plukket ut, blir sammen med én foresatt ønsket velkommen av Liverpool Football Club to-og-en halv time før kampstart. Deretter følger en eksklusiv omvisning på klubbens museum, gratis mat og drikke og muligheter til å ta bilder sammen med spillerne, før man går ut på banen sammen med spillerne og hånd i hånd med Gerrard.
 
- Det blir selvfølgelig tatt bilder underveis slik at dagen også kan gjenoppleves i fotoalbumet etterpå, forteller Mari og legger til at de også byr på matchbilletter og reisepenger til maskoten med følge.
 
Alt du må gjøre er å sende noen ord om en gutt eller jente som virkelig har fortjent å løpe ut på Anfield sammen med Gerrard. Hvis du blir plukket ut så husk å sende oss noen ord og bilder til Liverpool.no på email [email protected]
 
For å delta i konkurransen må du maile [email protected] innen 15.november for å nominere en kandidat. Du må være norsk og over 18 år for å melde på noe i denne konkurransen.