Vurderer hente hjem Ibe

Liverpool vurderer å hente hjem Jordon Ibe fra utlånet til Derby allerede i januar. 19-åringen har imponert for Championship-klubben så langt.

I utgangspunktet er Jordon Ibe utlånt til Derby for hele denne sesongen. Nå vurderer Liverpool å hente tilbake unggutten, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

 

Han har imponert så langt for Derby, som ligger på tredjeplass i Championship.

 

- Det er et lån ut sesongen, men vi kan henta ham hjem dersom vi behøver, fordi det er en vurdering i januar, har Brendan Rodgers sagt.

 

- Vi må bestemme oss for om det er riktig å hente han hjem eller fortsette med den flotte utviklingen han får i Derby for øyeblikket. Dersom vi vil hente han hjem er det for at han skal bidra.

 

- Jeg har sett Jordon i mange kamper, og han har vært utmerket. Det er grunnen til at vi har sendt han ut. Vi følte at kamperfaringen ville hjelpe.

 

- I kampen mot Leeds på tirsdag var han veldig bra. Du kan se hvordan han passer inn i vårt system og hvordan vi spiller. Han gjør det veldig bra. Han er 19 år og kommer til å bli en stor spiller for Liverpool i fremtiden.

 

Ibe fylte nylig 19 år. Derby-manager Steve McClaren har nylig omtalt han som fenomenal, og mener han har ferdigheter du ikke kan lære.