- Besiktas er en stor kamp

Philippe Coutinho ser fram til nok en kamp med europeisk motstand under flomlysene på Anfield, for et sammensveiset Liverpool som må fortsette å arbeide hardt.

- Det er viktig at vi nå holder det gående. Laget har gjort hva treneren har bedt om og alle prøver sitt beste ute på banen, sier Philippe Coutinho til Liverpoolfc.com. Brasilianeren er selv i god form og ble stemt fram til Liverpools beste spiller i januar.

- Alle er forsvarere når vi ikke har ballen og jeg tror det har vært viktig i få laget til å spille bra, det er noe vi må fortsette å gjøre.

- Vi vet at vi ikke var i like god form tidlig i sesongen, men hvis laget fortsetter slik vi har vært i det siste vil vi ha en god sjanse til å være med å kjempe om trofeer. Laget spiller bra, noen gode spillere har kommet tilbake fra skader og troppen er sammensveiset.

- Besiktas er en stor kamp og noe alle ser fram til. Europa League er en stor turnering og jeg vet at de er et godt lag, slik at det vil bli to flotte kamper.

- Vi må imidlertid fortsette det harde arbeidet som vi har gjort frem til nå, og vi vil gjøre det vi kan for å komme videre til neste runde.

- Liverpool er en stor klubb som har vunnet mange trofeer. Vi som spillere er klar over at vi må gjøre alt for at vi kan vinne flere. Vi ser fram til utfordringene og vil gjøre vårt beste.