– Byr 45 millioner pund for Sterling

Den engelske tabloidavisen Daily Mail hevder Manchester City håper å hente Raheem Sterling til Etihad før Liverpool-spillerne setter seg på flyet mot Østen i ettermiddag.

Nå skal de lyseblå ha lagt 45 millioner pund på bordet. Kilder nær Manchester City har fortalt Daily Mail at Sterling stadig nærmer seg en overgang, og 20-åringen kan bli solgt allerede i dag.

Hvis Liverpool godtar budet, som er noen millioner pund lavere enn prislappen de selv har satt, blir Sterling værende i England for å forhandle med Manchester City om de personlige betingelsene.

Ifølge avisen har kilder nær spilleren selv sagt at det er «50–50» om han setter seg på Liverpool-flyet senere i dag eller ei, men Sterling skal ha akseptert at han må bli med østover dersom de røde avslår budet.

Daily Express-journalisten Paul Joyce melder via Twitter søndag ettermiddag at Sterling er blitt utelatt fra troppen som skal på sommerturné.

Saken fortsetter under.

VIL SELGE: På to måneder økte tallet med ti prosentpoeng for hvor mange av Liverpool.no's lesere som vil selge Sterling denne sommeren. Klikk her for å lese mer!

– Slik vi forstår det nå, har et bud på 45 millioner pund blir lagt inn, og Manchester City tror det er nok til å overtale Liverpool til å la Raheem Sterling dra, sier Daily Mail-journalisten Sami Mokbel til talkSPORT.

Tidligere har klubben fra Manchester forslått 25 og 35 millioner pund for landslagsspilleren, noe som i tillegg inneholdt prestasjonsbaserte klausuler. Det ble som ventet blankt avslått av Liverpool.

Like før helga hevdet engelsk presse at det tredje budet nærmet seg, og at det ville være på omkring 40 millioner pund pluss bonuser, men ifølge Daily Mail skal altså 45 millioner pund være det foreløpig siste budet fra Etihad.

Les også: Gerrard: – Veldig skuffet

Den siste uka har Sterling stått over to treninger på Melwood etter å ha meldt seg syk, før han igjen var tilbake på feltet fredag. Spekulasjonene om en personlig streik eksploderte i mediene og blant fansen, noe som også ble nøye fulgt av Den engelske spillerforeningen (PFA).

Likevel var 20-åringen blant spillerne Brendan Rodgers inkluderte i 30-mannstroppen som skal til Thailand, Australia og Malaysia.

Liverpool.no kommer tilbake med mer.