- Coutinho er årets spiller

Robbie Fowler mener Philippe Coutinho har vært Liverpools beste spiller denne sesongen, og bør vinne prisen 19. mai.

Liverpools lille brasilianer troner øverst på liverpool.no sin spillerbørs, med et snitt på 6,64 etter 45 spilte kamper denne sesongen. Etter en meget god andre halvdel av sesongen kom han med på årets lag i Premier League, og var nominert for prisen som årets spiller i ligaen av spillerne selv.

 

19. mai skal Liverpool gjøre stas på sine egne, når LFC Players’ Awards går av stabelen for andre gang. Robbie Fowler tror 22-åringen vil vinne prisen som årets spiller i klubben.

 

- Den som har skilt seg ut i år har vært Philippe Coutinho, og jeg vil bli overrasket dersom han ikke vinner. Han har scoret mål, og som spiss så likte jeg å spille med spillere som han, fordi du vet at du vil få noen sjanser i løpet av kampen, sier den tidligere storscoreren til Liverpoolfc.com.

 

- Han er en av de spillerne som kan åpne opp forsvar. Han spiller ballen i enkelte posisjoner hvor du tenker det skal være umulig, og fotarbeidet hans med å skape rom for seg selv er en fantastisk å se.

DELTA I AVSTEMMINGEN: LFC PLAYERS' AWARDS 2015

 

En annen pris som skal deles ut er prisen for årets mål. Også der mener Fowler at Coutinho bør vinne.

 

- Kanskje målet hans mot Southampton. Det var spesielt. Jeg kan ikke tenke meg noen bedre enn det.

(Video med tillatelse fra TV2) 
 

I år er femte gang prisen Golden Samba deles ut av Red All Over The Land. Der har Coutinho så langt fått 70% av stemmene. Martin Skrtel følger på andreplass med 11%.