- Det er David mot Goliat

Manager Gary Bowyer sier at det er ingen som levner Blackburn en sjanse mot Liverpool, andre enn dem selv. 20 år siden Blackburn vant PL på Anfield blir markert under kampen.

- Dette er David mot Goliat, sier Bowyer før kvartfinalen mellom Liverpool og Blackburn på Anfield søndag ettermiddag. – Utenfor vår garderobe er det er ingen som levner oss en sjanse.

- Jeg synes de er laget som imponerer mest i Premier League for øyeblikket og de spiller en fantastisk fotball. Manageren må få full honnør for måten han har byttet formasjon på.

- Vi har studert videoene, vi har lagt en slagplan, og vi har drillet spillerne med den. Vi er klare til å ta utfordringen mot Liverpool, fortsetter Gary Bowyer.

- Vi har vært veldig godt organiserte og veldig disiplinerte i våre foregående møter med lag fra Premier League, og siden er det klart at du behøver litt flaks. Spillerne er oppglødde og det skal de være, de har fortjent retten til å spille på Anfield etter hva de har gjort i de foregående rundene.

Blackburn har tidligere i FA-Cupen denne sesongen slått ut lag som Swansea og Stoke. For 20 år siden vant klubben Premier League på Anfield, med Kenny Dalglish som manager, Alan Shearer som toppscorer og Tim Sherwood som kaptein. Dette vil bli markert av bortefansen på Anfield på søndag, med en tilhørende hyllest av klubbens avdøde velgjører Jack Walker, gjennom applaus i det 20. spilleminutt.

- For supporterne vil det bli en fin dag hvor de vil minnes hva som skjedde for 20 år siden. Jeg tror noe er planlagt, som er veldig bra, men spillerne har en jobb å gjøre. Vi ønsker at denne reisen skal fortsette, forklarer Bowyer.

- Finansielt har dette vært utmerket for klubben på en tid hvor det er transferforbud og det er trangt med penger. Supporterne har vært igjennom mye de siste par årene, men nå er vi i fremgang og det er noe som må fortsette.

- Det er et bevis på hvor langt vi allerede har kommet at vi er så langt i denne turneringen. Vi har noen meget talentfulle spillere og de kommer til å utfolde seg i slike omgivelser (Anfield).