– Det er opp til manageren

Christian Benteke håper han får spille mot Leicester, men sier han respekterer valget til sjefen.

Landslagsspissen varmet benken fra start da Watford knuste Liverpool på søndag, og etter kampen manet Jürgen Klopp ham til å «endre på det» ved å overbevise på banen.

Les også: Må kjempe seg tilbake på laget

Om tre dager kommer Leicester, som overraskende topper Premier League når det snart er halvspilt, til Anfield, og det ventes at Klopp vil gjøre endringer på laget som ble smadret på Vicarage Road.

– Føler meg bra

– Jeg føler meg bra, og jeg ønsker å spille ettersom det er en stor kamp, forteller Benteke, med tre fulltreffere og to målgivende pasninger med tyskeren som rød sjef, til klubbens nettsider.

Saken fortsetter under.

25-åringen ble matchvinner mot Bordeaux i Europaligaen i slutten av november, men ble tatt av banen i de to påfølgende ligakampene. Han var heller ikke med i ligacupkampen mot Southampton eller mot Sion i Sveits.

– Men det er opp til manageren, og jeg respekterer avgjørelsen hans, legger sommerkjøpet til.

Liverpool har spilt fire strake kamper uten seier etter maltrakteringen av Southampton på St. Mary’s i begynnelsen av måneden, men Benteke håper på en mer åpen og underholdende affære når Leicester kommer på besøk på «Boxing Day».

– En spesiell periode

– De kommer ikke til å sitte bakpå og vente på en feil. De ønsker å spille og vise at de har kvalitetene som skal til. Det er derfor de er nummer én i ligaen. Vi må selvsagt respektere dem, men når vi møter dem, er vi nødt til å gjøre alt for ta de tre poengene, sier han.

Selv om det bare har blitt ett fattig poeng på tre de siste kampene for Liverpool, har laget fem poeng opp til en topp-fire-plassering. I løpet av én uke fra lørdag kan rødtrøyene maksimalt plukke ni poeng.

– Det er en spesiell periode fordi man har jul og nyttår og mange kamper i vente. Det er en mulighet for oss til å vinne noen kamper. Alle vet vi har en veldig stor stall med mye kvalitet. Vi må forsøke å sette de kvalitetene sammen, forklarer Benteke, og håper på liknende stemning som mot West Bromwich.

Les også: Klopp: – Benteke var ikke problemet

– Fansen var skikkelig bra helt til slutt, og det er grunnen til at vi kom tilbake på tampen. De viste oss at hvis vi imponerer dem, så kan de gi oss den ene prosenten, eller to, ekstra.