– Det er viktigere å vinne enn å spille pen fotball

Jürgen Klopp forbereder sine spillere på en tøff batalje på Stadium of Light.

Sunderland tapte 4-1 for Manchester City på Etihad på Boxing Day, og Klopp forventer et revansjenhungrig vertskap onsdag kveld.

– Sunderland slapp inn tre mål på ti minutter mot City, og etter kampen snakket Sam Allardyce om hva de må gjøre mot oss for å unngå å miste konsentrasjonen på den måten. Alle kan forestille seg hva som vil skje i Sunderland. De vil gå tilbake til sine røtter, og vi vet hva vi har i vente. Vi vil være forberedt, uttalte Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Andreballene blir viktige

– Mot Leicester så vi at alt handlet om å kjempe om andreballer, da Leicester alltid er veldig sterke når de vinner andreballene. De er veldig raske i overgangsfasen, og har gode løsninger. Jeg tror andreballene blir veldig viktige mot Sunderland også, forklarte tyskeren.

– Vi måtte lære hvordan vi skulle spille mot Leicester. Du kan ikke sette alt du trener på å forbedre ut i livet i samme kamp. I en kamp må du gjøre en ting, i neste må du gjøre noe annet. Etter Watford-kampen var det åpenbart hva vi måtte gjøre, for vi hadde de samme problemene mot West Bromwich og Crystal Palace også, men vi hadde dem ikke mot Leicester fordi vi reagerte på det vi hadde gjort feil, noe som er veldig bra. Det er jeg veldig godt fornøyd med.

– Vi kommer ikke til å undervurdere Sunderland

Sunderland ligger nest sist på tabellen, og hadde før kveldens serierunde fem poeng opp til sikker grunn.

– Nå skal vi spille mot Sunderland. Vi ønsker ikke å reise dit og spille pen fotball. Vi ønsker å reise dit og vinne. Det er den eneste grunnen til at vi reiser dit.

– Det er ingen grunn til å undervurdere Sunderland. Jeg kjenner dem, og ingen på vårt lag vil tenke at det «bare er Sunderland».

– Vi må forbedre vår posisjon. Vi ønsker å utvikle oss og plukke flere poeng på et viktig stadium av sesongen. Det er utrolig mange poeng å kjempe om i desember og januar.

– Vår neste kamp er Sunderland, og vi må reise dit og være konsentrerte fra første sekund av, slik vi var mot Leicester. Da startet vi kampen veldig bra, og det er jeg glad for. Nå må vi gjøre det igjen. Klarer vi det, kan vi få et godt resultat for andre kamp på rad, men vi vil ikke få noen gavepakker. Vi må jobbe for poengene.

LES OGSÅ: Origi rekker ikke Sunderland-kampen