– Det handlet ikke om nerver

Liverpool-keeper Ádám Bogdán tar det fulle ansvaret for baklengsmålet etter bare tre minutter.

Sisteskansen plukket et innoverskrudd hjørnespark, men glapp ballen umiddelbart i egen femmeter. Med mange spillere rundt seg fikk han så vidt grepet tak i ballen igjen, men Nathan Aké sparket den over streken.

Umiddelbart ropte Bogdán og flere lagkompiser etter dommeren for angrep på keeper, men Mark Clattenburg godkjente scoringen. Derfra klarte Liverpool aldri å slå tilbake.

– Ikke enkelt for dommeren

28-åringen, som spilte sin første ligakamp for de røde, er ikke i tvil om at målet burde vært annullert, men tar ikke vekk skylden for den grusomme åpningen på oppgjøret.

– Jeg hadde begge hendene på ballen, men vi snakker om et halv sekund. Det er ikke enkelt for dommeren å se det. Hvis jeg redder den første ballen, oppstår det ikke noen ny situasjon, sier han, ifølge Liverpool Echo.

Saken fortsetter under.


MARERITTSTART: Fokuset var rettet mot Bogdán etter Akés mål. (Video: TV 2)

I etterkant satte mange supportere hjertet i halsen da Bogdán, i en annen situasjon, bokset ballen rett i ansiktet til Lucas i egen boks. Watford var ikke langt unna ny scoring, men de røde fikk avverget rett foran målet.

– Jeg må lære av det

Ungareren viste seg imidlertid også positivt frem noen ganger. Spesielt bra var redningen han gjorde da Odion Ighalo ble spilt fri i andre omgang, og han hadde en god involvering da en Watford-corner var på vei til å skru rett i mål.

Den vonde feilen før 0–1-scoringen blir likevel husket best fra Vicarage Road. Selv mener han det ikke handlet om startnerver etter å aldri ha spilt for Liverpool i Premier League tidligere.

Les også: – Veldig skuffet over responsen

– Noe gikk galt. Jeg er nødt til å tenke over det igjen. Det var en tabbe, og jeg må lære av det. Jeg følte meg bra, så det handlet ikke om nerver. Jeg har trent hardt for denne sjansen, og det begynte som et mareritt, oppsummerer han, og legger til:

– Jeg skylder ikke på dommeren eller noen andre. Jeg drar tilbake og trener hardt.