– Det var godt å se Flano tilbake på banen

U21-manager Michael Beale frydet seg over å se Jon Flanagan i aksjon for sitt lag i går.

Flanagan spilte den første halvtimen av treningskampen mot Fleetwood Town U21, etter å ha vært skadet mer eller mindre sammenhengende i 19 måneder.

– Det var fantastisk å se Jon tilbake i spill, og han hadde ingen problemer den tiden han var på banen, sier Beale til Liverpoolfc.com.

– Jeg mener han fikk vist at han er i veldig god form. Jeg tror han kunne ha spilt lenger, men det er viktig at vi tar små steg med ham nå.

– Det er ute på banen han ønsker å være. Han er på Melwood nesten hver dag, så vi ser ikke så mye til ham på akademiet. Men han virket veldig glad for å være tilbake.

– Han ser lyset i enden av tunnelen nå. Han gjorde det veldig bra året før han ble skadet, og spilte seg inn i landslagstroppen. Han var trolig en av de tre beste spillerne på Liverpools førstelag den sesongen vi var nær ved å vinne ligaen.

– Alle er utrolig glade for å se Jon tilbake på banen. Som sagt er det små steg som gjelder nå, men forhåpentligvis vil vi få se ham tilbake på førstelaget i de kommende månedene, avslutter Beale.

 

BLACKANDWHITEISBACK!#ACE15#BeTheDifference @adidasuk

Et bilde publisert av Jon Flanagan (@jonflan38)